Honza54 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 zdravím, ruším pov. ručení u Generali a hledám novou pojišťovnu na zák+ havarijní+poj. skel, s oslovených pojišťoven nejlepe vychází nabídka pojišťovny Alianz sjednaná přes Alianz Direct a pojišťovnu Direct cz. Máte někdo zkušenost s výše uvedených pojišťoven, díky, [upravil dne 16/3/11 16:22 Honza54] Citovat
Dave_k Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 U Allianzu jsem byl s bývalím autem cca 3roky a spokojenost. Každej rok došla složenka na nižší platbu. Pak jsem koupil kupé a chtěl jít o5 k Allianz, ale když mi řekli částku tak jsem jen poděkoval a šel k ČPP. Tam už kvůli slevě musím vyhrožovat s odchodem k jiné pojišťovně. Citovat
kajvet Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 dej mi nacionále počty bonusů které máš jak na POV tak HAV.. částku hodnoty vozidla a výši spoluúčasti na havarijním pojištění a mohu ti zdarma udělat nabídku u České pojišťovny.. když tak přes SZ či ICQ či mail:papa Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 já tam jsem 2 rokyu allianzu ,ted mě táhly odtahovkou 160km a zacvakali celou cenu 3000kč,jinak odtah v čr max.2500kč,takže asistenci mají jednu z nejlepších,a ted mají v pojistkách i živel....takže gut... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.