igor4 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Mam problem zo zadnym stieracom - z nicoho nic prestal fungoval. Po otoceni packy sa ani nepohne. Mal uz niekto podobny problem? Co mam pozriet ako prve? Citovat
Petr V. Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Já bych první zkontroloval pojistku,pak odstranil tapec a podíval se,jestli není upadlí drátek na motorku,potom bych se snažil zjistit,jestli jde do motorku proud.Podle toho co bych zjistil bych pokračoval dál (ovládání v páčce-může být poškozeno). Chce to hledat,ale není toho moc,co kontrolovat. Citovat
igor4 Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 ma zadny stierac zvlast poistku? resp. ktoru konktretne poistku mam skontrolovat? Citovat
Bogi sw Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 ma zadny stierac zvlast poistku? resp. ktoru konktretne poistku mam skontrolovat? je to pozice 14 Citovat
Bogi sw Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 ma zadny stierac zvlast poistku? resp. ktoru konktretne poistku mam skontrolovat? tady to je Citovat
Bogi sw Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 ma zadny stierac zvlast poistku? resp. ktoru konktretne poistku mam skontrolovat? je promin, já měl rozečtenou ještě otázku o ostřikovačích a popletl jsem to Citovat
igor4 Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Bogi SW,dakujem za info. Dnes rano mi nefungoval, ked som isiel z prace tak uz ano...takze asi zly kontakt po zime igor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.