Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj,taky musim jeste neco malo poladit. hlavne predni napravu, veci uz nakoupeny,tak do technicky to musim stihnout a pak hlavne kola trochu prelestit...

Odesláno

panove, myslite ze bych poznal o 1mm silnejsi stabilizacni tyc? za kolik se da sehnat v jetym stavu?

Odesláno

tak vcera dorazil jeden maly darecek pro moje auto. konecne asi kosmetika a to myslim opravdu kosmetika. hned jak bude pekne pocasi,dam se do toho a snad uvidime rozdil...

post-4401-1410961629347_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

takze dva dny prace a predek je skoro jako novej. panove to bylo kurev.. uz snad nikdy vice nebo ne aspon bez zvedaku nebo jamy. na fotce chybej jeste cepy rizeni. jinak vse vymene a diky radnemu clenstvi i dost penez usetreno.

post-4401-14109616522153_thumb.jpg

Odesláno
tak vcera dorazil jeden maly darecek pro moje auto. konecne asi kosmetika a to myslim opravdu kosmetika. hned jak bude pekne pocasi,dam se do toho a snad uvidime rozdil...

skromne ale dobre ,sak uvidis to bude za chvilku mnohem vic produktu :)

Odesláno

vim,uz ted planuju dalsi,ale opravdu predem chci videt,jaky to bude po tomto az pak to doplanuju a snad jeste neco pribude. ono to opravdu neni levna zalezitost.

Odesláno

tak zatim vsichni pisou ze se to dela v pohode,tak tomu budu muset verit. vcera jssem to jeste probiram z kubou z detailing schopu,tak uvidime. cekam na to spravne pocasi,ted tady porad chcije..

Odesláno

kolik za ne chlape... me pak napadlo, nebudou cajti rejpat kvuli tem hrotum? jinak ted jsem menil silentbloky na rameni u stejnyho auto co mas ty a na druhy strane se menilo cely rameno. je to draha sranda,ale ve finale oproti 306 to vyjde penezne na stejno.

Odesláno

dekuju moc chlape...

jinak sehnany stredove krytky a to zatky do vodovodniho potrubi za 20 kus....

[upravil dne 13/4/11 12:28 oni]

post-4401-1410961665107_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...