Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Osobně bych šel do 406. Kolega má V40 TD z roku 97 a jezdí už cca 3 roky bez problému, ale ta palubka:roll (i když na tu by se dalo asi zvyknout).

Passat taky není nejhorší volba, ale motory PD mi moc nevoněj a zrovna B5 moc krásy nepobral...

Odesláno

Volvo jsem asi uz vyradil z vyberoveho rizeni. PDcka si myslim, ze jsou nesmrtelny,takze tak. 406 zatim vede, ale nemuzu najit spravnej kompromis. Kdyz uz bych sel do 406,tak v nejaky lepsi vybave za rozumnou cenu, treba z horsim lakem.. hledam, ale zatim me nic neoslovilo. ta 406 od hugo bosse je uz davno pryc.

Odesláno

Tá krémová farba je taxikárska farba nemeckých a rakúských taxíkov. Dva krát by som ani nepovedal, že je to ex taxi. Akurát mu chýbajú sivé koženkové sedačky.

Odesláno

jj to me pak taky trklo. kazdopadne me ta sediva dost nadchla, cena ujde, vybava taky. kilometrum neverim, ma par kosmetickych much, ale nic strasnyho.

Odesláno

jestli ti můžu něco doporučit tak z AAA nic nekupuj byl jsem tam 14 dní zaměstnanej na výkupu a když vím co se tam s autama dělalo tak bych od nich nechtěl ani kolo ...

Odesláno

bylo by to super, ale to auto tam asi neni, kdyz tak tady je na me cislo 776843238, pisni sms nebo prozvon,zavolej, pokud to auto tam bude poradne ho omrkni a dej vedet.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...