Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak ted jsou 2 možnosti první kdy si pořídíš nějaký OCT kde za nej das par set korun mozna pres litr nevim kolik stoji a pripevnis ho tak nejakaby ti zachytaval olej od hlavy a filtroval ven cisty vzduch nebo na prasaka tak jak to mam ja a napojis cca metr zahradni hadice na vodu pred baterku postavis litrovou nadobu od motoroveho oleje nebo oboustranou lepičkou připevníš k baterce a tu hadici skratiš na požadovanou vzdálenost a dáš do ty flašky jak říkám na prasáka ale cca 50kč investice

Odesláno

taže treba to odstiniť od tepleho vzdcuhu a priveisť vela studeneho vzduchu....a tu hadičku si daj do OCT aj ked ja to budem riešiť asi tým filtrikom :)

Odesláno

tak ono z z víka toho vzduchu moc nejde teda oleje. a pokud budes shánět tu trubku s vývodem na hadici tak stejne bych řešil ten OCT a vzduch hnat přes něj.

Odesláno
tak ono z z víka toho vzduchu moc nejde teda oleje

tak to by sa tu clenovia cudovali kolko toho oleja ide odtial mne a este aj akej farby :) holt ked motor doziva ...

[upravil dne 15.3.2011 14:59 poldo306]

Odesláno
tak jsem to stihnul jeste tedka se stavet u auta takže foto hier

no tak tys tomu teda dal :) sice pekne že ti to nechčije olej na motor ale ten filter :blicismajlik to žiadne odtienenie, žiadny prisun studeneho vzuchu....to ti po ohriati motora musi byť jak polomrtva mačka anie jak 140 koni :D

Odesláno
tak jsem to stihnul jeste tedka se stavet u auta takže foto hier

no tak tys tomu teda dal :) sice pekne že ti to nechčije olej na motor ale ten filter :blicismajlik to žiadne odtienenie, žiadny prisun studeneho vzuchu....to ti po ohriati motora musi byť jak polomrtva mačka anie jak 140 koni :D

no asi takle již mám objědnaný komplet sání od K&N cekam az dorazi. a k tomu jsem domluvenej ze se uzpusobi nejaky box který bude nasávat jako klasicky raceland takže bude odstíněno. ale musím počkat až to dorazí. jiank na motor a čištění jsem se ptal v jiným příspěvku jestli je dobrá arva a kartáček na zuby

Odesláno

no tak jen to polej arvou, nehaj pôsobiť a pak to kyblom alebo hadicou(nie silným prudom) pooplachuj ale ked tam máš zasranu špinu tak aj kartaček bude dobry :D

no a k tomu saniu teda sa osprvedlňujem :) ked to už planuješ spraviť poriadne tak je len dobre :)

tomektomek: no tak na odstineni ti stači neaky hlinikovy alebo obyčajny tenky plech naohybany a pripevneni k niečomu čo tam máš ake uchyty alebo si sprav nove uchyty (odtieniť treba od:hlavy motora, bolku motora a chladiča).....a pak len treba priviesť neakou flexi hadicou od prednej masky studený vzduch k filtru a bude dobre :)

[upravil dne 16/3/11 09:34 winco]

Odesláno

u mě když si na fotce všimneš tak mi to planda mezi motorem a baterkou a proto se divim že to ještě neprasklo. jinak ve středu mi to dorazí tak pak vyfotim.

Odesláno

Ja ked som svojho krasavca kupil, tiež tam bol športový filter, ale časom som zistil že je to blbosť jak traky, tak som to veľmi rýchlo a veľmi ďaleko vyhodil. U mňa bol motor omnoho hlučnejš´í, zasratý motor, ale čo je najhoršie, stále mi preblikovala kontrolka teploty (logicky, lebo chudák nasával horúci vzduch). Presne ako napísal winco, dostať studený vzdzuch do športového filtra čo je pod kapotu a za chladičom je problém. To bude tá chcípajúca mačka a nie sport. Dal som originál, miesto je tam na to a nemám s ničím spomínaným problém. No a čo že športový vyzerá nádherne dokonalo..., ale je to pod kapotou, tak je mi to na figu. A ako spomínal mattoni1425 106 a 106sport je v platoch a podbehoch a spojleri, motorovo je to takmer to isté. Každý čo tu zavesil faotky motora, ani jeden nepasuje na moj. Mam trosku iny ale uloha a výkon ten istý. Dobrá rada, nedávaj športový filter ! Ak ho dáš pred a kasňu tak možno áno :D

Odesláno

já mám objednáno a mám vymyšlený jak to odstínit tak uvidím jestli se to podaří zrealizovat a jestli ano tak tam pujde jen a jen chladný vzduch který se neohřeje ani o motor ani o chladič. uvidíme jak to dopadne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...