Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cago potrebuju radu.daval jsem si sportovni sani a na 106 1.4 i 1998 a zustala mi tam hadicka ktera neni kde dat.jde sni teply vzduch z motoru.jak se to resi a muze to nejak vadit?dik za odpoved

Odesláno

ak mysliš odvetranie z dekla motora.....tak ju možeš kludne nehať vysieť volne, dať na ňu alebo miesto nej maly filtrik, alebo najlepšia volba, zohnať či si udelať oil catch tank a priviesť tu hadičku tam a na vystup OTC pak ten mali filtrik :)

Odesláno

oddechový filtr je celkem o ničem možná tak jen vzhledově, lepší je si buď koupit OCT a napojit to do sani nebo si udělat někde přepadovou nadobku a to mám já od honzi, ale budu to předělávat aby to nevypadalo tak humusácky on už honza to měl od předchoziho majitele... vyfotím to jak to mám až se dostanu k autu a až to budu mít předělaný tak taky vyfotím.

Odesláno
oddechový filtr je celkem o ničem možná tak jen vzhledově, lepší je si buď koupit OCT a napojit to do sani nebo si udělat někde přepadovou nadobku a to mám já od honzi, ale budu to předělávat aby to nevypadalo tak humusácky on už honza to měl od předchoziho majitele... vyfotím to jak to mám až se dostanu k autu a až to budu mít předělaný tak taky vyfotím.

Prečo si to myslíš o odfukovom filtry :myslim veď predsa na to sú vyrobené :)

Odesláno

nikdy som nevedel naco je ta nadobka, az teraz mi to doslo ked to tu citam ...

ako lepsie riesenie mi pripada takato volba

len to nieje moc esteticke
Odesláno

stejne to cele nechapu je tam hadicka ktera je od motoru teda od kritu hlavy a od ni jde druha a ta neni kam dat.a pritom sni jde docela dost vzduchu a cim vis vzduchu do motoru das tim je to lepsi ne?:myslim

Odesláno

asi to rád neuslyšíš, ale nejlepší řešení bude asi vrátit zpátky originál. Tím budeš mít tak nějak vyřešený odstínění tepla a umírnění proudění vzduchu do filtru.

Každopádně dát přímo filtřík na odfuk je pěkná ptákovina, to už je fakt lepší si nechat chcát ten olej po motoru

Odesláno

jestli tam chceš nechat ten \"sport\" filtr, tak tam dej alespoň ten oil catch tank...

S tim chcaním po motoru jsem to myslel tak, že je lepší mít motor od oleje, než zacpanej odfuk:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...