tomektomek Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Cago potrebuju radu.daval jsem si sportovni sani a na 106 1.4 i 1998 a zustala mi tam hadicka ktera neni kde dat.jde sni teply vzduch z motoru.jak se to resi a muze to nejak vadit?dik za odpoved Citovat
winco Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 ak mysliš odvetranie z dekla motora.....tak ju možeš kludne nehať vysieť volne, dať na ňu alebo miesto nej maly filtrik, alebo najlepšia volba, zohnať či si udelať oil catch tank a priviesť tu hadičku tam a na vystup OTC pak ten mali filtrik Citovat
lacek206 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Jediné riešenie je odfukový filter a ani klapka už nebude zasratá olejom ťiež sa na to chystám... Citovat
mattoni1425 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 oddechový filtr je celkem o ničem možná tak jen vzhledově, lepší je si buď koupit OCT a napojit to do sani nebo si udělat někde přepadovou nadobku a to mám já od honzi, ale budu to předělávat aby to nevypadalo tak humusácky on už honza to měl od předchoziho majitele... vyfotím to jak to mám až se dostanu k autu a až to budu mít předělaný tak taky vyfotím. Citovat
lacek206 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 oddechový filtr je celkem o ničem možná tak jen vzhledově, lepší je si buď koupit OCT a napojit to do sani nebo si udělat někde přepadovou nadobku a to mám já od honzi, ale budu to předělávat aby to nevypadalo tak humusácky on už honza to měl od předchoziho majitele... vyfotím to jak to mám až se dostanu k autu a až to budu mít předělaný tak taky vyfotím. Prečo si to myslíš o odfukovom filtry veď predsa na to sú vyrobené Citovat
tomektomek Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 ok bylo by to dobre kdyby jsi hodil nejake foto at vic co a jak,kazdopadne dik za rady. Citovat
poldy Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 nikdy som nevedel naco je ta nadobka, az teraz mi to doslo ked to tu citam ... ako lepsie riesenie mi pripada takato volba len to nieje moc esteticke Citovat
mattoni1425 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 jelikož si to z hlavy občas odplivne také olej tak bys ho mohl každou chvíli čistit a nevím jestli to má nějaký jiný význam než estetický. Citovat
poldy Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 sorry, blbo som si to predstavil ten kanister vlastne zachytava vsetok humus co by inak siel do klapky a filtrovat ho nema vyznam Citovat
ygnor206 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 lacek206 - ten filtřík je jen na to aby tahal lidem z peněženky jinak je to k ničemu, je lepší udělat přepad zpět do motoru Citovat
tomektomek Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 stejne to cele nechapu je tam hadicka ktera je od motoru teda od kritu hlavy a od ni jde druha a ta neni kam dat.a pritom sni jde docela dost vzduchu a cim vis vzduchu do motoru das tim je to lepsi ne? Citovat
mattoni1425 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 pokud jde o studeny vzduch teply od motoru jeste obohaceny o olej není moc dorbý. Citovat
Jeny Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 asi to rád neuslyšíš, ale nejlepší řešení bude asi vrátit zpátky originál. Tím budeš mít tak nějak vyřešený odstínění tepla a umírnění proudění vzduchu do filtru. Každopádně dát přímo filtřík na odfuk je pěkná ptákovina, to už je fakt lepší si nechat chcát ten olej po motoru Citovat
tomektomek Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 ok necham to tak protoze original je hnus a kazdopadne tak dobre to netahne.proste sport je sport:D Citovat
mattoni1425 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 jestli myslis rozdil 1,4 a 1,4 sport tak to je rozdil v plastech okolo auta jinak zadny... ale nafotim to ja kto je u me a uvidite je to sice taky na prasaka ale ucinny po motoru mi to nechcije. Citovat
Jeny Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 jestli tam chceš nechat ten \"sport\" filtr, tak tam dej alespoň ten oil catch tank... S tim chcaním po motoru jsem to myslel tak, že je lepší mít motor od oleje, než zacpanej odfuk:) Citovat
tomektomek Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 ok budu cekat na foto dikes Citovat
MyP106 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 můžeš prosím vyfotit jak to tam máš teď s místem a s tou hadičkou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.