bender666 Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Mám P406 (viz podpis) s FAPem . Loni v zimě jsem FAP někde ztratil - jo zní to divně - pravděpodobně po průjezdu hromadou sněhu, pak mi asi někdě upadl nebo ho někdo ukradl, nevím. Nechal jsem si v neznačkovém servisu FAP instalovat nový, nějakou dobu to fungovalo v pohodě, ale pak začalo hlásit DIESEL POLLUTION FAULT. V tom stejném servisu zkoumali všechno možné, FAP je údajně stále plný. Mají podezření na řídicí jednotku, ale nemají možnost to vyzkoušet, musela by se koupit. Setkal jste se s tím někdo? Za cenu ŘJ už mám FAPOFF a definitivně po starostech. Na druhou stranu, když už jsem investoval >20k za nový FAP, tak by to sakra mělo nějakou dobu fungovat... Citovat
h4wk3y Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 sice neumim poradit, ale v dnesni dobe, kdy Fapoff dela spousta lidi z fora, kupovat novej FAP... myslim, zes neudelal dobrou investici... Citovat
John_Ice Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 kontaktuj strakiho!!! [upravil dne 13.3.2011 14:25 John_Ice] Citovat
bender666 Odesláno 13. březen 2011 Autor Odesláno 13. březen 2011 sice neumim poradit, ale v dnesni dobe, kdy Fapoff dela spousta lidi z fora, kupovat novej FAP... myslim, zes neudelal dobrou investici... Njn teď už to vím taky, na fóru jsem až odteď. Chtěl jsem to mít tehdy všechno \"v cajku\", auto je jinak ok, obával jsem se, jestli po FAPOFF projdu technickou atd. Chybama se člověk učí. Citovat
bender666 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Tak včera jsem se vrátil od strakiho. FAP je pryč a po chip tuningu jsem se na zpáteční cestě trochu bál. :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.