kluko Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 zdravym mam chybu esp nemam origo diagnostiku ale znamemu v servise vypisalo neznamu chybu esp cod CO1E1 neviete co by to mohlo byt ? Tempomat abs ide bez problemov len esp najprv mi vypadavalo len niekedy po zhasnuti motoru a znovu nastartovani islo ale teraz v poslednom case uz stale pise chybu esp a asr. Dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Skús brzdový spínač. Inak len origo diagnostiku. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Jedině origo dia. Brzdovým spínačem to nejspíš nebude - házelo by to chybu tempomatu. Nejspíše snímač úhlu volantu, pokud to nepíše chybu ABS. Kdyby to vyhazovalo i chybu ABS, mohlo byto být čidlo na některém kole. Uváděný chybový kód jsem v seznamu pro origo dia nenašel. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Chybou spínača to môže byť, pokiaľ je vadná polovica, ktorá spína brzdové svetlá a nie rozpína tempomat. Mal som presne ten problém. Po vystriekaní a precvakaní spínača už niekoľko mesiacov bez problémov. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Tak to máš pravdu, to může být. Ale je to vše jenom věštění. Ať jde na origo dia a bude to jasné. Citovat
kluko Odesláno 12. březen 2011 Autor Odesláno 12. březen 2011 takze chyba zistena snimac uhlu volantu keby mal niekto jeden navise za dobru cenu bol by som rad a chcem sa spitat ci by pasoval zo 607 lebo ten by som asi vedel za dobru cenu zohnat Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Bohužel snímač úhlu volantu je součástí COMu (blok ovládání pod volantem včetně páček). Cena je cca 9600,- Kč pro sedan a cca 13000,- pro SW. Nebo sehnat na vrakovišti. Citovat
kluko Odesláno 11. duben 2011 Autor Odesláno 11. duben 2011 prosim nasiel by sa dobry clovek co mi napise cislo toho dielu snimaca naklonu volantu ci celeho bloku nech mam podla coho hladat na vrakaci a este jedna otazka aky rozdiel medzi dielom na sedan a na sw moje vin VF36ERHRH21150275 Dakujem Citovat
Přema Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Musíš sehnat celé páčky.......a rozdíl mezi sedanem a SW je v pravé páčce na stěrače.....sedan nemá zadní sterač a SW má....... Citovat
kluko Odesláno 11. duben 2011 Autor Odesláno 11. duben 2011 a kazda 407 ma ten snimac cize esp ci to bolo podla vybavi Citovat
Přema Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Ještě sem neviděl 407 bez esp........ale nemáš šanci na vrakači poznat jestli je snímač natočení volantu ok či ne...... Citovat
HonzaZ Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Většinou si na vrakáči díl označí a při případné reklamaci vědí že je od nich. Pokud budeš mít funkční pro tvoje auto, tak nemusíš ani dělat kalibraci snímače. Citovat
expeeert Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Musíš sehnat celé páčky.......a rozdíl mezi sedanem a SW je v pravé páčce na stěrače.....sedan nemá zadní sterač a SW má....... \"Cena je cca 9600,- Kč pro sedan a cca 13000,- pro SW\" To 3400,-Kč stojí len tá pravá páčka s ovládaním zadného stierača??? (Keď to beriem ako rozdiel v cene...?) Citovat
HonzaZ Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Jo, to se musíš zeptat u pežotů, proč je to spínání zadního stěrače tak drahé Citovat
jarda007 Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 No me to nedavno zacalo hazet chybu ABS a hned pote chybu ESP a zrejme to je snimacem na levem zadnim kole, kdyz se mi to objevilo, zrovna jsem byl v sevise, tak mi na to mrkli a rikali, jestli se to vrati, bude to tim. A asi tedy je, jelikoz bylo i zajimave, kdyz jsem jel na hory a byli jsme v aute 4 a veci, skoro kazdej hup to piplo a zustalo svitit, kdyz jsem jel sam, tak se mi to ted ukazalo skoro az po mesici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.