Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kdo poradí kam připojit tajný vypínač pro vypnutí např. ,,palivového relé čerpadla,,,doma svépomocí,je-li to možné.Umístění vyřeším samozřejmě sám,pro 1,6 hdi 80kw,2005.Děkuji J.

Odesláno

No myslel jsem ukázat konkretní ,,drát-místo-označení pojistku...,,pokud možno fotku,taky aby se nepoškodila neodborným zásahem řídící jednotka-,to je návod pro laika a po lopatě.J.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Panove, ja bych tajny vypinace moc neresil, za posledni ctyri roky me ukradli dve auta (Citroeny), s alarmem, construct, jedno i tajny vypinac melo...

Reseni je jednoduche, proste to jenom pojistit a nic vic neresit :)

307 mam skoro dva roky, takze cekam, kdy i ji nekdo vezme do sveta:(

Odesláno

ono tajný vypínač je spíše proti těm malým zlodějíčkům, co se chtějí jen projet...,profíka, co má vyhlédnuté tvoje auto, tím vypínačem nezastavíš :bojim

Odesláno

No jak se divam tak mas 1.6 HDI a nemas ani cerpadlo v nadrzi ani narazovku.

Muzes si odpojit sit resp.prerusit spinaci skrinku.

PS: Tajny vypinac je nejlepsim zabezpecenim proti nastartovani.Doporuceno nekolika policajtama:P

Odesláno

A hlavně popsat na fóru přesné zapojení :o Mě vždy udivuje veřejný dotaz jak na tajný vypínač s přesným popisem zapojení. A ještě víc mě udivují ostatní co ochotně poradí se zapojením, všeobecné známé okruhy jsou jasné, ale proč vyzrazovat konkrétní místa u jednotlivých modelů. Víte kdo všechno čte tohle fórum? Jste si jisti čistotou všech členů? Nechci pomlouvat, ale je zcela normální v každém autofóru, že se tam najdou i mladí nezkušení čorkaři, nebo spíše \"zlatá mládež\" která se nudí, chce se ukázat a nemá s tím nejmenší problém. Jak a kde je zapojený tajný spínač? Chlapy zabouchl jsem si klíče v autě v kufru, auto mám u sámošky, jak se do něj nejrychleji dostanu? Kurník odpojil jsem baterku a rádio po mě chce nějaký kód, kde ho zjistím? Koupil jsem novější model rádia, ale nejde mi v mém autě aktivovat. To jsou nejčastější dotazy za kterými někde zůstane nějaký nešťastník.

V žádném případě nikoho neobviňuji, ale raďte po SZ a lidem, které nějakým způsobem již znáte a myslíte si, že nejsou nebezpeční.

V momentě kdy napíšete kde máte tajný vypínač, přestává být tajným, nejlepší je tajný vypínač, zapojený od absolutního laika, který rozpojí známé okruhy na zcela nelogickém místě...

Odesláno

Proč paranoik, klidně pověs na internet jak máš zabezpečené auto, barák, peníze.... Potom se ovšem nediv že o to přijdeš.

Používání selského rozumu není paranoia, jenom chytrost a péče o svůj majetek...

[upravil dne 29/4/11 22:02 tadom]

Odesláno

Je rozdiel napísať \" takto to mám zabezpečené \" a je rozdiel poradiť ako to urobiť. Priemerne zdatný automechanik si nájde v schéme čísla káblov a vie kade idú zväzky. Sú to verejné informácie. Rozpojenie ktorých obvodov znemožní naštartovanie je tiež bežne dostupná informácia. Jediné súce na utajenie je presné umiestnenie vypínača a aj tak je vždy v dosahu z miesta vodiča.

Konkrétne pri autách je problematika zabezpečenia riešená v niekoľkých úrovniach. Od ochrany, napríklad, pred feťákom ktorý sa chce len povoziť až po profesionálnych zlodejov ktorý kradnú vytypované autá.

Na tých prvých stačí skrytý vypínač i keby bola na volante nakreslená schéma zapojenia. Na tých druhých nestačí ani alarm, immobilizér, satelitné sledovanie a zamknutá garáž.

Keď si prezrieš podobné témy na fóre tak zistíš že NIKDY tu nebolo napísané presné zapojenie s konkrétnym umiestnením. Napríklad na rozdiel od centrálneho zamykania pri ktorom sú tu presné schémy. Ten kto v takomto prípade vie poradiť je temer vždy skúsený človek ktorý pozná význam výrazu \"tajný\" alebo \"skrytý\".

Odesláno
... ďalší paranoik.

:super:super

Proc teda ku..a tady vyzrazuji jak se dela diagnostika?!!!

Ze mam pravdu pastorek :D:D

Tadom: Mne udivuje jak se tady prozrazuji jine veci a ne tako blbosti....proboha:aut:aut

Musis se to naucit brat tady s nadsazkou a nebo nechci napsat ze jsi si podle fora s nicim nepomohl....:mrk

Odesláno
Je rozdiel napísať \" takto to mám zabezpečené \" a je rozdiel poradiť ako to urobiť. Priemerne zdatný automechanik si nájde v schéme čísla káblov a vie kade idú zväzky. Sú to verejné informácie. Rozpojenie ktorých obvodov znemožní naštartovanie je tiež bežne dostupná informácia. Jediné súce na utajenie je presné umiestnenie vypínača a aj tak je vždy v dosahu z miesta vodiča.

Konkrétne pri autách je problematika zabezpečenia riešená v niekoľkých úrovniach. Od ochrany, napríklad, pred feťákom ktorý sa chce len povoziť až po profesionálnych zlodejov ktorý kradnú vytypované autá.

Na tých prvých stačí skrytý vypínač i keby bola na volante nakreslená schéma zapojenia. Na tých druhých nestačí ani alarm, immobilizér, satelitné sledovanie a zamknutá garáž.

Keď si prezrieš podobné témy na fóre tak zistíš že NIKDY tu nebolo napísané presné zapojenie s konkrétnym umiestnením. Napríklad na rozdiel od centrálneho zamykania pri ktorom sú tu presné schémy. Ten kto v takomto prípade vie poradiť je temer vždy skúsený človek ktorý pozná význam výrazu \"tajný\" alebo \"skrytý\".

no dávám klobúk dole, výborně napsané :super

Odesláno
No myslel jsem ukázat konkretní ,,drát-místo-označení pojistku...,,pokud možno fotku,taky aby se nepoškodila neodborným zásahem řídící jednotka-,to je návod pro laika a po lopatě.J.

Tohle není otázka všeobecně položena, tohle je požadavek na přesný návod, kvůli této větě jsem napsal to co jsem napsal. Dělejte jak myslíte, za svým názorem si stojím...

Odesláno

Ale to je práve to čo sa dá bežne dohľadať vo verejne prístupných informáciách. jaturn si je evidentne vedomý bezpečnostnej problematiky a je to i v jeho prvom príspevku.

Kdo poradí kam připojit tajný vypínač pro vypnutí např. ,,palivového relé čerpadla,,,doma svépomocí,je-li to možné. Umístění vyřeším samozřejmě sám ,pro 1,6 hdi 80kw,2005.Děkuji J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...