Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviem ako Barum ale v Matadore sa na rovnakých linkách robia i pneu Continental a je to firma ktorá si nedovolí na pneumatike deklarovať iné parametre než tie ktoré v skutočnosti plní. Poznám A6, Passat i BMW 730 ktoré bez problémov jazdili a možno ešte i jazdia na Matadorkách.

Wizík, vôbec by som sa nebál oboch značiek. Ak použiješ správny rozmer a rýchlostný index tak sa nemáš čoho báť. Určite sa dajú nájsť i testy konrétnej pneu či je skôr o komforte alebo o životnosti.

Odesláno

Jitka+Jirka : Toto som viacmenej chcel \"počuť\", díky.

Pastorek : Ďakujem.

Slavino1: Tie Bridgestone som pozeral, ale v mojom rozmere už sú bohužiaľ cez limit.

[upravil dne 12/3/11 08:48 Wizik]

Odesláno
mě se líbí jedna věc a to,že tu kamenujete lidi,že se nepoutají a co ještě.To ohrožují sami sebe či někoho koho vezou,ale to,že si davate na auto gumy které jsou při těhlech rozměrech a váze a rychlosti určitě nevyhovující a tím pádem ohrožujete i ostatní účastníky provozu,to nikdo neokomentuje.A když tu někdo porovnává barumku na 106(13\" 165/75 nebo co to má)s rozměrem a rychlostním indexem na 407 tak to sorry to nejsi normál!!!

a když vidím v popise co vidím(6kvalt automat a full) chce se mi z toho :blicismajlik

[upravil dne 11.3.2011 23:57 John_Ice]

John: uz ked tak drbes do niekoho kto si kupi full z automatom a nema peniaze na drahe gumy, takze nieje normalny, tak porozmyslaj aj nad sebou ked si si kupil 2.2 benzin a dal si to na LPG... tiez nenormalna frejerina :blicismajlik

Odesláno
mě se líbí jedna věc a to,že tu kamenujete lidi,že se nepoutají a co ještě.To ohrožují sami sebe či někoho koho vezou,ale to,že si davate na auto gumy které jsou při těhlech rozměrech a váze a rychlosti určitě nevyhovující a tím pádem ohrožujete i ostatní účastníky provozu,to nikdo neokomentuje.A když tu někdo porovnává barumku na 106(13\" 165/75 nebo co to má)s rozměrem a rychlostním indexem na 407 tak to sorry to nejsi normál!!!

a když vidím v popise co vidím(6kvalt automat a full) chce se mi z toho :blicismajlik

John: uz ked tak drbes do niekoho kto si kupi full z automatom a nema peniaze na drahe gumy, takze nieje normalny, tak porozmyslaj aj nad sebou ked si si kupil 2.2 benzin a dal si to na LPG... tiez nenormalna frejerina :blicismajlik

:D:D

Tak a teď jsem slyšel spláchnout:D:D

Odesláno

Přečti si to pozorněji....pro mě nenormální člověk je ten co psal,že má na 106 taky barumky...nemůže porovnávat pneu stejným názvem s jinýma rozměrama,když se tady každej ohání nějakejma testama tak se pořádně jukni,která pneu vyhraje v 13\" a která v 17\"....tak asi tak

Napsal jsem názor ten,když má auto skoro 2tuny,tak pro mě Barum či Matador není adekvátní pneumatika,protože ta jediná tě drží na silnici a ikdyž sjíždej ze stejné linky nebo tak něco,tak si nemyslím,že ,,známější,, firmy mají dražší pneu jenom proto,že je tam ten nápis.Je to jiná směs v lepších pnu je lepší a tu prostě musíš zaplatit.Prostě nevěřím že Barumka podrží v kritické situaci,která může nastat stejně jak jiná pneumatika a o tom to přece je.

Takže dál nevím proč LPG přirovnáváš Barumce,kde je horší bezpečnost v LPG vs benzín?

Odesláno

................. tak porozmyslaj aj nad sebou ked si si kupil 2.2 benzin a dal si to na LPG... tiez nenormalna frejerina :blicismajlik

jinak LPG se blbě dává do HDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Nerob s toho tragédiu. P 407 je úplne obyčajné auto strednej triedy na ktoré robí pneu každý výrobca.

Zdá sa mi prinajmenšom nevhodné nazvať niekoho nenormálnym ak povie svoju referenciu na značku. Keby si do toho trochu videl tak budeš vedieť že vlastnosti pneumatiky určuje viacej vecí než len rozmer.

Zrejme je najvyšší čas aby to tu admini prečistili od príspevkov ktoré evidentne porušujú pravidlá.

Odesláno

kazda pneu ma index nosnosti ten musis dodrzat podla vahy auta,ja mam matadory vpredu su super,v zadu pirelky tie su velmi hlucne moja skusenost 407 2,0

Odesláno

................. tak porozmyslaj aj nad sebou ked si si kupil 2.2 benzin a dal si to na LPG... tiez nenormalna frejerina :blicismajlik

jinak LPG se blbě dává do HDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

som nepochopil co si tym myslel... :myslim

Odesláno

Přečti si to pozorněji....pro mě nenormální člověk je ten co psal,že má na 106 taky barumky...nemůže porovnávat pneu stejným názvem s jinýma rozměrama,když se tady každej ohání nějakejma testama tak se pořádně jukni,která pneu vyhraje v 13\" a která v 17\"....tak asi tak

Napsal jsem názor ten,když má auto skoro 2tuny,tak pro mě Barum či Matador není adekvátní pneumatika,protože ta jediná tě drží na silnici a ikdyž sjíždej ze stejné linky nebo tak něco,tak si nemyslím,že ,,známější,, firmy mají dražší pneu jenom proto,že je tam ten nápis.Je to jiná směs v lepších pnu je lepší a tu prostě musíš zaplatit.Prostě nevěřím že Barumka podrží v kritické situaci,která může nastat stejně jak jiná pneumatika a o tom to přece je.

Takže dál nevím proč LPG přirovnáváš Barumce,kde je horší bezpečnost v LPG vs benzín?

neprirovnavam LPG k Barumke... ale to ze asi tiez nemas vela penazi ked si das LPG ale hlavne ze si kupis benzinak 2,2L... tak neodsudzuj ak niekto kupi Barum a nie Michelin... napriklad... a keby tie barumky boli veeelmi zle ako hovoris tak by nevyrabali ich v takych rozmeroch a hmotnostnyach a rychlostnych indexoch... nemyslis?? :)

Odesláno

to co som napisal ja nepisem na aky pohon je auto,to je jedno,proste pirelky su hlucnejsie,mal som ich aj vpredu a matadory vzadu to bol hluk ktorysa nedal prehliadnut,tak som ich vymenil vzadu to tak nepocut

Odesláno

to Wizik : mám ty Barumky na předku dva roky a jsem s nima spokojenej. Najeto maj něco přes 20tkm a úbytek je zanedbatelnej.Hlučnost mizivá a problém jsem neměl ani s přilnavostí.Budu kupovat další dvě na zadek, za sjetý Michelinky. Na naše silnice stejně nemá cenu kupovat drahou gumu.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Tak a teď do mě,mám 407 a Barumky.:bojim:bojim:o:D

Odesláno
Nerob s toho tragédiu. P 407 je úplne obyčajné auto strednej triedy na ktoré robí pneu každý výrobca.

Zdá sa mi prinajmenšom nevhodné nazvať niekoho nenormálnym ak povie svoju referenciu na značku. Keby si do toho trochu videl tak budeš vedieť že vlastnosti pneumatiky určuje viacej vecí než len rozmer.

Zrejme je najvyšší čas aby to tu admini prečistili od príspevkov ktoré evidentne porušujú pravidlá.

opakuji nenazval jsem nikoho kdo chce barumky ničím hanlivým...nazval jsem toho kdo porovnával 13\" se 17\"....o pneu vím dost věcí a že jsem jenom brak rozměr a né ostatní věci,jako index hmotnost dezén atd.to snad jsem nemusel.Jenom nevím z čeho se směs skládá.

Odesláno

neprirovnavam LPG k Barumke... ale to ze asi tiez nemas vela penazi ked si das LPG ale hlavne ze si kupis benzinak 2,2L... tak neodsudzuj ak niekto kupi Barum a nie Michelin... napriklad... a keby tie barumky boli veeelmi zle ako hovoris tak by nevyrabali ich v takych rozmeroch a hmotnostnyach a rychlostnych indexoch... nemyslis?? :)

Nevím proč tu mluvíš o penězích,že jich mám málo,já jsem nikoho nenapadl,že když nemáš prachy tak to nekupuj.Mohl bych mluvit to samé o tobě,že máš ropu,takže nemáš peníze,ale nechápal bych tím víznam.

v dnešní době se prodá vše ikdyž to nemusí splnovat normu...

Odesláno

opakuji nenazval jsem nikoho kdo chce barumky ničím hanlivým...nazval jsem toho kdo porovnával 13\" se 17\"....o pneu vím dost věcí a že jsem jenom brak rozměr a né ostatní věci,jako index hmotnost dezén atd.to snad jsem nemusel.Jenom nevím z čeho se směs skládá.

\"....pro mě nenormální člověk je ten co psal,že má na 106 taky barumky...nemůže porovnávat pneu stejným názvem s jinýma rozměrama,když se tady každej ohání nějakejma testama tak se pořádně jukni,která pneu vyhraje v 13\" a která v 17\"...\"

Nazval si ho nenormálnym a pritom nič neporovnáva iba píše že je spokojný s pneu značky Barum. To porovnávanie si doložil ty.

Odesláno

Nazval si ho nenormálnym a pritom nič neporovnáva iba píše že je spokojný s pneu značky Barum. To porovnávanie si doložil ty.

nazval protože dotyčný chce nějakej rozměr a ten říkal že na 106 je spokojen....pro mě je to srovnávání....ale co...už si vybral...já jsem si řekl svůj názor,ostatní si řekli svůj názor ...od toho to tu je.

A propo,myslím si,že se tu pravidla neporušila...nenormální není snad urážka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...