Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dodělával jsem si na p307 tempomat, strčil jsem tam páčku a nechal si to přes diagnostiku aktivovat. páčku mám s přepínačem na limit. pokud přepnu limit tak se objevi oranžovy trojuhelnik a na pp hlaška s chybou. to chápu.

pokud přepnu na cruise controll tak tempomat jede.. sem tam se mi stalo že při jizdě i s pačkou přepnutou na tempomat pipl oranžovy trojuhelnik a objevila se hláška speed control faulty. po pípnutí už tempomat nejde aktivovat a při každé snaze ho aktivovat pípne oranžovy trojuhelnik. po vypnuti motoru a znovu nastartovani zase tempomat jede. dělalo to třeba jednou za tyden - 14 dni..

v posledni době se mi objevuje hlaška čimdal častěji, tempomat nemusí být ani aktivovaný, většinou když délší vzdálenost dobržďuju.. stojím víc a dýl na brzdě.. nevim jeslti to má souvislost nebo náhoda. má někdo podobnou zkušenost? půjde přes diagnostiku zjistit proč tempomat blbne? může to být páčkou? jak jsem ji montoval sem měl pocit že je z nějakého zatopeného auta.. nebyla moc čistá.

Odesláno

Na dia zjistíš čím to je. Nejspíš bezpečnostní brzdový spínač. To, že řve chybu při zapnutí omezovače znamená, že ti nakonfigurovali na dia tempomat s omezovačem.

Odesláno

Mal som tento istý problém z tempomatom. Diagnostika napísala: \"Prechodná závada. Signál brzdového spínače Koherence * brzdovemi spínaci\" . Presne som hlášku opísal z diagnostiky aj z pravopisnými chybami. Po výmene spínača 35,45 €, bez problémov. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...