PCborec Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 dodělával jsem si na p307 tempomat, strčil jsem tam páčku a nechal si to přes diagnostiku aktivovat. páčku mám s přepínačem na limit. pokud přepnu limit tak se objevi oranžovy trojuhelnik a na pp hlaška s chybou. to chápu. pokud přepnu na cruise controll tak tempomat jede.. sem tam se mi stalo že při jizdě i s pačkou přepnutou na tempomat pipl oranžovy trojuhelnik a objevila se hláška speed control faulty. po pípnutí už tempomat nejde aktivovat a při každé snaze ho aktivovat pípne oranžovy trojuhelnik. po vypnuti motoru a znovu nastartovani zase tempomat jede. dělalo to třeba jednou za tyden - 14 dni.. v posledni době se mi objevuje hlaška čimdal častěji, tempomat nemusí být ani aktivovaný, většinou když délší vzdálenost dobržďuju.. stojím víc a dýl na brzdě.. nevim jeslti to má souvislost nebo náhoda. má někdo podobnou zkušenost? půjde přes diagnostiku zjistit proč tempomat blbne? může to být páčkou? jak jsem ji montoval sem měl pocit že je z nějakého zatopeného auta.. nebyla moc čistá. Citovat
shark734 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 moze to byt vadnym spinacom najskor na brzde, pripadne spojke..dia povie viac Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Na dia zjistíš čím to je. Nejspíš bezpečnostní brzdový spínač. To, že řve chybu při zapnutí omezovače znamená, že ti nakonfigurovali na dia tempomat s omezovačem. Citovat
peter100 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Mal som tento istý problém z tempomatom. Diagnostika napísala: \"Prechodná závada. Signál brzdového spínače Koherence * brzdovemi spínaci\" . Presne som hlášku opísal z diagnostiky aj z pravopisnými chybami. Po výmene spínača 35,45 €, bez problémov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.