Marselino Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Mám ve svém voze Peugeot 307 1,6 16V(automat) r.v. 2006, instalovanou sadu LPG LOVTEC Magic 2. Asi po třech letech provozu na LPG mi začala svítit oranžová kontrolka engine check na přístrojovém panelu. Protože svítila i při delším provozu jen na benzín, navštívil jsem servis Peugeot a tam mi diagnostikovali závadu \" válec č.1 vstřikovač zkrat na kostru\". Doporučili mi abych vstřikovací systém pročistil přísadou do paliva, kterou jsem si u nich hned zakoupil. Prý se tato závada stává při jízdách na LPG, kde se benzínové vstřikovače zanášejí. Na diagnostice LPG niz nezjistili. > Slyšel jsem také, že lze u řídící jednotky LPG naprogramovat např. co desátý vstřik benzínu v plynovém provoze pro zajištění čistoty vstřikovačů BA. > Lze toto provézt u LOVTEC Magic 2 ?? > > Děkuji za odpověď Citovat
Marselino Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 Tak pro zajímavost všem popisuji vývoj situace v řešení mého problému. Po přidání čističe palivových, vstřikovacích a ventilových systémů (orig Peugeot 450Kč) a dotankování do plné nádrže a důkladné kontrole všech konektorů řídících systémů motoru, jsem vyjel cca polovinu nádrže při provozu jen na benzín. Kontrolka engine check se za tu dobu nekolikrát rozsvítila a zase zhasla. Poslední tři dny už ale pravidelně zhasíná po nastartování motoru, tak jak to má být. Možná ten čistič má něco do sebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.