Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak chlapi, já teda nevím, ale na lyže jezdím se dvěma dětma jen já, protože manža nelyžuje, jezdíme pravidelně, protože máme na horách babi a dědu a žádnou lištu nepotřebuju - my si na nárazník nesedáme, přezujeme ve stoje a je to. Jinak mně se i troje lyže, nejdelší 150 cm, vejdou dozadu, když posunu trochu druhou řadu sedaček dopředu. A to není problém, místa za mnou mají děti dostatek.

Odesláno

Na nárazník nesedám,vozim si na lyže kus koberce a přezuju se na něm,ale občas převážím těžší a velký věci a prostě je mi líto to hned odřít;)

Odesláno

ja to vyresil tak ze mi kamarad v reklamce nalepil cirou folii. Neni moc silna, asi jako klasicka folie. Takze stara pracka klido pri neopatrne manipulaci veme z narazniku sponu ale na bezne oderky postacuje. Jo to same jsem aplikoval na prahy. Protoze kdyz vidim jak decka pouzivaji ten prah jako skluzavku, uf...to me az picha u srdce:D. Takze jak tu nekdo psal, nekupujte to nikde! Nechte si to za par penez nalepit.

[upravil dne 17/3/11 15:06 antired]

Odesláno

Já follii nechciiiiii,chci nerez lištu.Vim očem mluvim,Folie se mi právě hranou lyže natrhla a rýha v nárazníku.To by ty děti člověk musel.......:D Naštěstí na starém autě.

Odesláno

Folii mám už objednanou, zítra by měla být skladem, akorát se mi kvůli tomu nechce jet do Olomouce.

Ta nerezová lišta vypadá dobře. Teď jde o to, aby kryla i hrany - zaoblení, a nejen plochu.

[upravil dne 17.3.2011 19:50 P607Olda]

Odesláno
Peepee díky,jdu do ní:papa

Není zač.;) Pak sem dej když tak foto a nebo napiš jak sedí. Jsetli bude OK, tak ji taky pořídím.

For Olda: Hranu ta výše uvedená lišta asi krejt nebude a ani by se mi to nelíbilo. Možná by na tu hranu už potom stačilo nalepit jen tu fólii.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže folie nalepena.

Kryje jenom plochou část, nikoli hrany.

Cena asi 450 Kč.

Návod je, podle upozornění \"jen pro profesionály\", takže návod tvoří jen pár obrázků.

Na obrázcích není zdůrazněno, že se má použít Jarová voda (profesionálům je to samozřejmé...). Nicméně jsme to nalepili s obyčejnou vodou, docela dobře.

Tvar neodpovídá úplně přesně zakřivení nárazníku.

Takže pokud folii, tak raději zajít do reklamní agentury a tvar i velikost si pak vystříhnout sám.

Odesláno

To je to, co bych si přál. Až na tu cenu. A ještě je tam uvedeno, že je to pod lak, takže povrch bude silně vnímavý na špínu.

Tak tady jsou požadované fotky. Folie je průhledná, takže ji musíte pohledat.

Vlevo:

[upravil dne 6.4.2011 09:01 P607Olda]

post-3499-14109616541019_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...