vendelinek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Vendi a co si zrobil tak hrozného mohu-li se ptát? Pár trestanců sem si už všimnul, ale nevěděl sem zaco jsou trestaní to už je víc než 2 roky,bylo to nepříjemný,asi sem zlobil no:D Citovat
macik.83 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No a podivej Vendi kam jsi povysil Zastupce predsedy agresor clubu Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 mě nechybí měl někdy fakt hloupé dotazy a když jsem chtěl reagovat vždycky jsem měl problém s počtem těch \"da\" slabik v jeho nicku Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Nick je jednodužší u některejch lidí kopírovat, než opisovat Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 To je fakt Tobe uz jsem myslim take mnohokrat napsal Godzillo tedy s o jednim L vice nez mas Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 a čo potom na zraze, ani neviem ako mám niektorých osloviť Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 marko306 - mimojine pro tyto pripady jsem se tady uz pred casem predstavil (Tomas) Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Stibto (Tomáš) na teba som absolútne nenarážal, tvojim nickom ťa môže kde kto na zraze ohlásiť, ale skús zakričať na zraze tieto nicky (dúfam, že menovaným to vadiť nebude, ak hej tak upravím) f3Rd@, .mycTD, SV24, AKCZ alebo MMMMM... a je tu mnoho iných nevysloviteľných nickov Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 f3Rd@ = ferda, jak prosté to samé je fr3sh = fresh čti freš Citovat
Y2K Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Y2K ale inak radsej tiez Tomas [upravil dne 9.3.2011 18:52 Y2K] Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 budu volat na srazu \"rok dva tisíce, rok dva tisíce.... A přijede pro mě chocholoušek Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 f3Rd@ = ferda, jak prosté to samé je fr3sh = fresh čti freš no to m@ n€n@p@dlo 3št3 t@kto pís@ť Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 no vidíš, jak ti to jde přečti si foneticky ještě ten vzoreček Z=ru Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 no rozmýšľal som dlho nad češtinou čo by to mohlo pripomínať, ale došlo mi to:D Citovat
MilanF1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 f3Rd@ = ferda, jak prosté to samé je fr3sh = fresh čti freš no to m@ n€n@p@dlo 3št3 t@kto pís@ť Tohle nepřečtu Já hold nahrazování písmen znaky moc rád nemám. Ale ty nicky jsem rozluštil dobře, jelikož jsem je neviděl poprvé PS: v mých silách ani není psát znaky místo písmen, protože píšu deseti a než mi dojde, že bych tam udělat nějaký znak, tak už mám napsané celé slovo, ač celou větu. U mě je nick jednoduchej Y2K: Jak tě máme vyslovovat ... já bych třeba \"rok dva tisíce\" neříkal. Já prostě vykřiknul \"jú tu kej\" Citovat
Y2K Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 vajtukej foneticky ale ako vravim radsej Tomas Citovat
marko306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 no to m@ n€n@p@dlo 3št3 t@kto pís@ť Tohle nepřečtu Já hold nahrazování písmen znaky moc rád nemám. Ale ty nicky jsem rozluštil dobře, jelikož jsem je neviděl poprvé PS: v mých silách ani není psát znaky místo písmen, protože píšu deseti a než mi dojde, že bych tam udělat nějaký znak, tak už mám napsané celé slovo, ač celou větu. U mě je nick jednoduchej Y2K: Jak tě máme vyslovovat ... já bych třeba \"rok dva tisíce\" neříkal. Já prostě vykřiknul \"jú tu kej\" no to ma nenapadlo ešte takto písať, áčka boli zavináče a éčka boli trojky a znak eura Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.