Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jsem kupoval 607 tak mi v peugeotu tvrdili, že to nejde vypnout... šlo by? P607 V6 2005

[upravil dne 7.3.11 11:50 AM Ota]

Odesláno

šlo by mi to taky nejákým spůsobem aktivovat?? pořád na to zapomínám nebo aspon zprovoznit žárovka v budíkách 406 coupe 98

[upravil dne 7/3/11 13:32 Janec]

Odesláno

u stareho modelu 406 ne, zatim jsem nevidel zadnej, kterej by mel od vyroby spinac ve spone pasu, kterej je nutnej pro tuhle funkci (jedine nejak dobastlit nebo koupit origo, ale tam je cena 5600 za jeden kus toho pyropredpinace s touhle funkci :D )

Odesláno

Tak tam nejáké káble vedou do sedačky a co jsem tak po tom pátral tak bych řekl že k té sponě protože mám mechanické a bez výhřevu vedou tým směrem.Prý to slouží k tomu že když není zaply pas nestřelí airbag ale to nemám potvrzené jen sem to zaslech:)

Odesláno

jestli jsou ty draty oranzove, tak to je k prave k tem pyropredpinacum bezp. pasu. U stareho modelu nevim o tom, ze by takova funkce byla, ze to nestreli bag, pokud tam nikdo nesedi, to budou mit az MUXove modely od 2002 a vyse

Odesláno

Fiha, takze take nieco sa da zapnut? To je zaujimave, ale predpokladam ze asi len pre predne sedacky, vsak...

Vitek1: ako si odvodil ze niekto jazdi bez pasov ked si deaktivuje take nieco... proste to niekomu len nemusi vyhovovat, napriklad ak je tehotna zena, pripadne niekto kto sa nemoze (resp. nemusi putat - autoskola, taxikari atd)...

Odesláno

no skusím se na to pořádně podívat a pofotím to jak bude čas popřípade vyskouším multimetrem jestli to fakt při zapnutí pásu spojí obvod a vše zdokumentuju

[upravil dne 7/3/11 14:38 Janec]

Odesláno

nedalo mi to a šel jsem se podívat pod tu sedačku tak kable tam sou vedou nekam k tomu ale neskoušel jsem to je tam celkem blbej přístupo jestli to je fakt ono o výkendu se do toho pustim udelal jsem i pár fotek kdyby ste vědeli co to je a že to není ono at do toho zbytečně nelezu :)

Fotky

www.rulles.tym.cz/peugeot/1.JPG

www.rulles.tym.cz/peugeot/2.JPG

www.rulles.tym.cz/peugeot/3.JPG

www.rulles.tym.cz/peugeot/4.JPG

Odesláno
Fiha, takze take nieco sa da zapnut? To je zaujimave, ale predpokladam ze asi len pre predne sedacky, vsak...

Vitek1: ako si odvodil ze niekto jazdi bez pasov ked si deaktivuje take nieco... proste to niekomu len nemusi vyhovovat, napriklad ak je tehotna zena, pripadne niekto kto sa nemoze (resp. nemusi putat - autoskola, taxikari atd)...

Tak moje auto nikdy jako taxik ani autoskola nejezdilo a nekdo to vypnul takze tak jsem to odvodil. Pokud vim tak tehotne zeny se poutat musi!

Odesláno

mám zájem jen o vypnutí zvukového upozornění, jinak vše aby fungovalo normálně, Chodov podmínkou? šla by i Praha 9 nebo Praha 3? Normálně jezdím 505kou, musím to odebrat ženě... Jak dlouho to zabere a co za to?

slo urcite, muzem se domluvit treba nekdy na Chodove

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...