Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatiaľ som ho ešte nemusel dávať dolu ale pravdepodobne nárazník bude musieť biť dolu alebo aspoň ten horný čierny plast nad chladičmi. Odsať chladivo s olejom ak ho tam ešte máš, odpojiť vstupné a výstupné potrubie a odpojiť od rámu.

[upravil dne 14/5/12 12:14 od Judes]

Odesláno

tak to je jasne...uz to vedia..ale ja som daval ten naraznik dole hlavne preto ayb sme zistili ci je to ozaj ten chladic......ale neviem no...do peugeotu s tym asi nepojdem...chcel by som to sam..a ak nie tak zavoam jedneho znameho co sa do peugeotov a citroenov montuje daky ten piatok..len nie je to az taky kamarat aby som ho hned otravoval.....tak ak by ste mi vedeli niekto dake finty poradit...ak treba....zajtra by som sa chcel do toho pustit...

Odesláno

ja som daval von bez demontovania narazniku, len horny znak a ten maly cierny kryt prec odpojit ho, ale vytahoval som ho spodkom a zakladal vrchom :) bolo to prvykrat, ale nebolo z tym vela problemov.. na prvy pokus nam to trvalo asi 2 hodky (z tym ze sme zistovali co a ako). Klima nebola pod tlakom! takze bacha ak je tvoja natlakovana, urobi to riadny ramus... a este si kup gumicky na tu koncovku co sa strka do chladica, aby si potom neodskakoval od rozobrateho auta... odporuca sa menit aby neunikal tlak okolo... :papa

Odesláno

jj nasiel som uz..:-)..len ked niekedy vlakna zacnu o niecom a nakoniec sa tam clovek ani nedozvie to co sa cchel zakladatel doyvediet..ale uz som nasiel.....aj tak diiky pani velmi pekne....

Odesláno

Mne klíma ide, no však slabo nízky tlak-3atm,má mať 6atm.A k tomu zloméná klapka vodičová strana.Lutujem že som minulý rok nevymenil oboje.Nestíhal som.Nevadí zajtra idem na to.Pred činžákom na parkovisku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...