Gryzly Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Zdravím vás pánové. kamarádce přestal hrát levý dveřní reprák. když jsem to rozkuchal zjistil jsem že chyba je někde mezi rádiem a reproduktorem., sundal jsem manžetku z konektoru ve dveřích a je tam narušených několik drátů. když jsem koukal zevnitř na spodek palubovky za pojistkama, tak tam je nacvaklej nejakej konektor s podobnýma drátkama. 3lo by vyměnit jen jednoduše těch 15cm kabeláže stylem vycvaknout a nacvaknout nový? Nebo jak jinak to opravit. konektro vypadá že je nerozebírací. Jedná se o kulatý dveřní konektor, šroubovací a auto je tak rok 98 asi. P306 Citovat
Gryzly Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Výborně, to je ono. Hledal jsem asi pul hodiny tady na foru, ale nenašel jsem. Není tu ještě někde odkaz na online katalog nahradnich dílů? Citovat
olda Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Nebylo by lepší ty kabely naletovat,nebo ten konektor zrušit a protáhnout to přímo ze dveří do auta,stejně je to jen kvůli sundání dveří a pro zlost.Odkaz na service box je myslím někde v servisu,je tam potřeba registrace na IČO.Jinak jsem do něj koukal a ten svazek stojí asi 5300 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.