Přejít na obsah

Gryzly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Vše od uživatele Gryzly

  1. Gryzly

    Dveřní konektor 306

    Výborně, to je ono. Hledal jsem asi pul hodiny tady na foru, ale nenašel jsem. Není tu ještě někde odkaz na online katalog nahradnich dílů?
  2. Zdravím vás pánové. kamarádce přestal hrát levý dveřní reprák. když jsem to rozkuchal zjistil jsem že chyba je někde mezi rádiem a reproduktorem., sundal jsem manžetku z konektoru ve dveřích a je tam narušených několik drátů. když jsem koukal zevnitř na spodek palubovky za pojistkama, tak tam je nacvaklej nejakej konektor s podobnýma drátkama. 3lo by vyměnit jen jednoduše těch 15cm kabeláže stylem vycvaknout a nacvaknout nový? Nebo jak jinak to opravit. konektro vypadá že je nerozebírací. Jedná se o kulatý dveřní konektor, šroubovací a auto je tak rok 98 asi. P306
  3. Gryzly

    Sedačky 806 -> 807

    Proč ne?
  4. No ty rychlospojky bych už nikdy nepoužil. Brácha měl Fáčko kde byli použitý na alarmu a na stahování oken. byli tam asi tak 12 let. a fungovalo to tak že se zmáčklo tlačítko stahování oken a druhou rukou se zatřáslo s kabelovým svazkem a okno se rozjelo. Bylo jich pod palubovkou asi 30 a nakonec se brácha nasral a celý to přepájel. Od té doby po problému a je to asi dva roky. Byli to takové ty svorky kde jeden drát muže být průchozí a druhej ne, zavřou se dovnitř a kleštěma tam zajede nuž který to spojí.
  5. Zdravím vás lidé dobří, Potřeboval bych poradit. Rád bych věděl jestli zadní sedačky z P806 pujdou nasadit na místo zadních sedaček na P807. mělo by to mít nějaký rychlo ukotvení. A potřebujeme dvě sedadla z druhé řady P806 dát jako třetí řadu do P807. nevíte někdo? Nedokázali nám odpovědět ani v Peugeot autosalonu. V pátek se chystáme třema autama na dovolenou a kvuli jednomu místu by jsme museli vzít ještě další auto. Mám sehnanýho člověka který mi pujčí sedadlo z 806 ale nevím jestli sedne do úchytů v 807.
×
×
  • Vytvořit...