Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba Durkovej kúpelne- tak a je tu záverečná

Recommended Posts

Odesláno

tak tu je najnovšie foto ale mal by som dotaz na niekoho z odboru ako to správne vyšpárovať skôr by ma zaujímalo niečo z praxe návod si prečítať viem

post-14331-14109619904585_thumb.jpg

Odesláno

Ja som namiešal podľa návodu špárovaciu hmotu (Murexin) a gumenou stierkou vtieral do špár šikmými ťahmi na špáru aby sa vyplnila. Po jemnom prituhnutí, suchou handrou pretreš dlažbu kolmo na špáry, tým sa ti špárovacia hmota zarovná a hneď z časti aj očistíš podlahu. Potom prebehneš vlhkou handrou po špárach a zostanú hladšie.

Špáry na stenách som navyše vyťahoval upraveným drievkom, a výsledný efekt je ako keby medzi obkladačkami boli jarky.

Bol som to vyfotiť, tak dúfam že aspoň trochu to bude vidno s toho obrázku (ten žľab)

[upravil dne 22/9/11 22:43 od Judes]

post-27076-14109619904875_thumb.jpg

Odesláno

nie na podlahu som dával šedostriebornú len som ju čakal tmavšiu ale naživo je to super.

uvidíme ked sa to ešte umyje zatial je to len utreté na sucho

[upravil dne 30/9/11 23:06 od Durko]

Odesláno

máš to pěkný chlape,je vidět,že sis na tom dával záležet,klidně bys mohl dělat obkladače :super:potlesk

taky sem kdysi obkládal(doma i na chalupě),tak vim ,že to dá práci,když chceš aby to dobře vypadalo:)

Odesláno

Já spáruju vždycky tak jak píše Pastorek, Gumovou stěrkou vyplaním spáry a pak to mokrou houbou vymeju. Jen je potřeba dobře odhadnout okamžik kdy to ještě není suché a přitom se to nevyplavuje. To musíš vyzkoušet. K

dyž jsem dělal naši stávající koupelnu tak jsme se s manželkou pohádali a než to skončilo byla spárovačka suchá. 3/4 koupelny byla mozaika a to bylo nadělení :D

Odesláno

jj vdaka Pastorkovej pomoci sa to pohlo rýchlejšie a dnes ideme už šantiť s osádzaním a doladovaním tak do vianoc to bude hotové určite. (to hovorím už pár rokov)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...