Vítek1 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ahoj mam problem nejde vypalit zadne dvd uz se me to parkrat stalo vzdycky jsem opravil obnovou sistemu coz ted bohuzel nejde vubec me nenapada co by to mohlo delat a jak to dat dokupi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jakej maš system, program v kterym vypaluješ?? Citovat
Vítek1 Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 win XP nero a nebo potom True Burner 1.1 vysledek stejnej vzdycky chyba hned na zacatku CD normalne jdou mam nainstalovanej Tune UP jestli nemuze nekde prepsat neco v registrech nebo tak? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 No možny by to bylo, pokud už je system dlouho v provozu doporučuji reinstal, mnohdy je to to nejjednodušší řešení problému, pokud totiž někdo v Tune UP provede něco co neví k čemu přesně je tak muže system dost rozhodit. Ovšem v tvym připadě neznam podrobnosti, zaleži co vypaluješ, jak to vypaluješ, atd, muže být chyba i v samotný vypalovačce, nebo nemusí podporovat použivaná DVD, je toho mnoho Citovat
Vítek1 Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 v dvd problem neni v souboru take ne rikam parkrat jsem uz tenhle problem mel spustil jsem obnovu xp na nejstarsi datum a normalne jsem to potom vypalil reinstalu bych se rad vyhnul Citovat
Ravel Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 ja uz jednou ze zoufalstvi vymenil vypalovacku, protoze pri zacatku paleni se seklo Nero a proste palilo zavadeci stopu cca pet minut u cca kazdyho tretiho DVD. nakonec jsem se na netu nahodou docetl, ze to muze udelat Ccleaner, smaze neco v registrech a pak blbe tecou data do mechaniky. tak jsem preinstaloval system a zatim to slape. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.