Hardbass107 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 No ja mám ten problém s rozbiehaním už dlhšiu dobu a väčšina ľudí mi hovorila, že je ešte možné, že ten trhavý rozjazd môžu spôsobovať vybité perinky motora... Ale nemám to overené, takže je to len dohad. Ja to skôr pripisujem tomu zotrvačníku, pretože mám dosť malú kubatúru na auto s takou váhou (čisto môj názor) a veľa krát sa mi stalo, že som musel spojku \"šmýkať\" dlhšie, ako normálne. Ale napríklad zaujímavé je to, že konkrétne u mňa to dosť závysí od počasia a vonkajšej teploty. Pokiaľ je vonkajšia teplota menej ako 0 alebo viak ako 25 st.C, tak mi trhá a pokiaľ je teplota medzi 0 a 25, tak nie... Citovat
oddie Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mimochodem starý setrvačník z mého 80kW HDI tu ještě mám, kdyby jej někdo chtěl. Měnil jsem jej spíš pro formu a pro radost. Vůli má prakticky stejnou jako nový. Citovat
slavino1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 prosim o odpoved-nazor mne vydava zvlaštne zvuky pri zabere -zrychlovani ako aj pri brzdeni motorom na neutrale ked pridam plyn tak nie .... može to byť zotrvačnik? DIKI Citovat
Vítek1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 zkus mrknout na youtube je tam dost videi se spatnym setrvakem a porovnani s dobrym treba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.