Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Huh. Sháním levou ovládací páčku pod volantem, potřebuju verzi s předníma mlhovkama. Dále sháním roletu (plato), jak řikám na kombíka. Nemáte toto někdo? Pokud ano, a jedete na zimní klouzání, můžete nabídnout cenu, příp to vzít s sebou? :papa

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Huh. Sháním levou ovládací páčku pod volantem, potřebuju verzi s předníma mlhovkama. Dále sháním roletu (plato), jak řikám na kombíka. Nemáte toto někdo? Pokud ano, a jedete na zimní klouzání, můžete nabídnout cenu, příp to vzít s sebou? :papa

David 106s16 tel. 776 306 406

Odesláno

Jojo, díval jsem se na to. jen jsem chtěl hodit do placu orientační cenu v servisu Peugeot ... Teda,psali že je to originál. Zajímalo by mě, proč se zrovna tento díl liší mezi modelem <4/99 a >4/99 ...

Odesláno

Jojo, díval jsem se na to. jen jsem chtěl hodit do placu orientační cenu v servisu Peugeot ... Teda,psali že je to originál. Zajímalo by mě, proč se zrovna tento díl liší mezi modelem <4/99 a >4/99 ...

Nebude to tim ze v tu dobu vyjel novej model ?

Odesláno

No pak ještě shánim ovládací joystick na z5tný zrcátka. Nefunguje mi sklápění zrcátek ve směru od řidiče, dle vyjádření servisu se to musí celý měnit. Já myslim že šikovnej opravář by to doved opravit, podle mě tam bude jenom špatnej nějakej kontakt. i když, je to třeba dělaný neopravitelně - tzn. vyměnit celej ten panel. Poradíte?

Odesláno

No pak ještě shánim ovládací joystick na z5tný zrcátka. Nefunguje mi sklápění zrcátek ve směru od řidiče, dle vyjádření servisu se to musí celý měnit. Já myslim že šikovnej opravář by to doved opravit, podle mě tam bude jenom špatnej nějakej kontakt. i když, je to třeba dělaný neopravitelně - tzn. vyměnit celej ten panel. Poradíte?

mas na mysli tlacitka u elektricky ovladanych zrcatek ? Nebo tu packu u rucne ovladanych ? Zavolej Davidovi ;)

[Editován dne 26/1/05 Ferry]

Odesláno

:papa jsem sice lama, ale prej zas tak levý ruce nemám :cool: aspoň teda na něco, ehm .. že ... hihi :D Můžeš mě prosim trošku navést, jak a kde jakej šroubek povolit bo kde to ulomit, a? to nemusím dlouho zkoumat? Díky :papa

[Editován dne 26/1/05 Jezkovi.voci]

Odesláno

Btw: Vyjádření servisu k závadě ovládání špíglů:

\"K závadě - nefunkčního ovládání zpětných zrcátek - neodstraněno - nutno výměna panelu ovládání, ref.č.: 6552.LE - cena 1.897,-Kč vč. DPH.\"

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...