lubikpo Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Chcem sa spytat, ci nahodou niekto z Vas nevie ako je to s vozenim nafty v bandaskach. Je mozne ze budem postihovani policiou ak ma zastavia a budem mat v aute v bandaskach napr.: 50 litrov nafty a nebudem mat doklad ze som ju kupil na benzinke? aka legislativa o tom hovori? dik za rady skusenejsich :D Citovat
dodo407sw Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 kedy ta naposledy zastavili v Presove policajti a kontrolovali ti kufor mne nestopli asi 6 rokov a to jazdim denno denne dufam ze nezarieknem Citovat
max_payne Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Zdar! to by sa okolo auta musela šíriť vôňa nafty, aby ťa prehľadali. Ak máš dobrý kontakt na \"našu\" naftu, rad sa pridam. Ja tiež sem tam vozim v aute a este sa nik nestazoval. Len ja som nadaval, ked som si trocha polial koberec v kufri - vymena ista. Citovat
jozefsv Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 policajti nie su tak podstatny ako colna sprava.colnu by to zaujimalo dost.50 litrov nie je moc aj ked je fakt ze by si mal mat na to doklad.a prevazat sa moze tusim len 20 ako rezerva Citovat
max_payne Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 K tej nafte este tolko, ze neskladuj ju dlho, lebo sa bio zlozka usadza a vytvara hustejsiu usadeninu ktora ti potom zadrbbe vstreky a filtre Citovat
lubikpo Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 No za posledne 2 roky ma zastavili asi 5 krat avsak kufor nekontrolovali. Uvazujem aj o nasej nafte z polska? ked som dobre pocital tak liter vyjde o 4 - 5 Sk lacnejsie, tak len uvazujem ci neskocim niekedy pozriet :D Citovat
lubikpo Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 K tej nafte este tolko, ze neskladuj ju dlho, lebo sa bio zlozka usadza a vytvara hustejsiu usadeninu ktora ti potom zadrbbe vstreky a filtre co znamena nie dlho, 2 - 4 tyzdne mozem?? Citovat
dodo407sw Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 kolega chodil do Polska tankovat ale uz sa neoplati az tak... pre nas z PO urcite... najblizia benzinka je 60km cca... takze 120... to mas 8 litrov zpalenych t.j. 8E... to znamena ak natankujes 60 litrov v PO za 1.3E a v polsku 60 litrov za 1.15 tak usetris 9E takze sa neoplati.. tolko prejazdis Citovat
dodo407sw Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Mimochodom Presovcania ku komu chodite na diagnostiku ak treba?? Citovat
shark734 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ja som skladoval 200l vonku asi pol roka aj cez zimu a na spodku toho moc nebolo, asi kvalita:D Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 K tej nafte este tolko, ze neskladuj ju dlho, lebo sa bio zlozka usadza a vytvara hustejsiu usadeninu ktora ti potom zadrbbe vstreky a filtre co znamena nie dlho, 2 - 4 tyzdne mozem?? Môžeš, nič sa jej nestane. Ja naraz natankujem do bandasiek a ešte pred načapovaním nafty pridám aditiva. Keďže nejazdím veľa odstojí aj mesiace bez problémov, do nádrže si tankujem sám cez lievik zo sýtkom + pančucha a všetko je OK. [upravil dne 4/3/11 11:22 Judes] Citovat
fe-re Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 policajti nie su tak podstatny ako colna sprava.colnu by to zaujimalo dost.50 litrov nie je moc aj ked je fakt ze by si mal mat na to doklad.a prevazat sa moze tusim len 20 ako rezerva mas pravdu ... mna colna sprava v presove zastavila .. auto bolo komplte prehladane ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.