P607Olda Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 V Bludově jsem byl s autem přesně jednou, v roce 97, po hodině už auto namísto opravy jezdilo po Šumperku velkou rychlostí a v Bludově nebyli schopni sdělit, kdo s ním odjel, prý ho neznají. Pak auto nabourali při zajíždění do vrat servisu. Blatník opravili, nárazník ne. Řekli doslova: nárazník je na to, aby se s ním naráželo. Původní závadu, tedy zatékání do auta přes folii ve dveřích, nenašli a neodstranili. Nečas: rady opravdu nedává, protože si musí vydělat na živobytí. Dnes jsem tam byl - z manželčina Peugeotu 1007 tekl olej. Ráno v 8 jsem tam volal, řekli, abych přijel v 15:30. Tak jsem přijel, bylo to gufero v převodovce na pravé poloose. Výměna 30 minut, tedy asi 180 Kč za práci + cena za gufero. V 16 jsem odjížděl s opraveným autem. Takže si myslím, že to nemá cenu opravovat doma. Citovat
Guest ulyssek Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 no jestli seženu druhej trhák, tak to budu zítra zkoušet dál, snad neulomím ten šroub, co je to peloušek ? možná se tomu u ná říká jinak. to P607Olda: tak ten Bludov jsi uhádl, a ty jsi odkud, ze Zábru? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 peloušek--rázový utahovák/povolovák (mají pneuservisy např.) Citovat
Guest ulyssek Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 myslel jsem si to, u nás mu říkáme hrkač nebo řechtačka a auto mám doma na špalkách, takže to musím řešit nějak bez toho [upravil dne 7/3/11 20:14 ulyssek] Citovat
Guest ulyssek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 tak babo raď, hodinu sem tady hrkal půjčeným \"pelouškem\" , až se mi kouřilo z kompresoru(liaz), ruky mám jak opica vytřepany a nic, šroub se v klikovce ani nehnul, zlatej Ford, tam sem takovy problémy nikdy nezažil, co teď poradíte, když navařím ořech na trubku a vezmu to přez velkou páku neulomím ten šroub? Citovat
Guest ulyssek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 vlít sem na to a hned si teda i odpovím, šroub vydržel a je ven:) na fotce je provizorní rychlovýroba: ořech 22 navařenej v coulové trubce 50cm x 75cm a vidlice na zajištění řemenice-těma šroubkama do těch otvorů v řemenici, snad to někomu pomůže a já jdu dělat rozvoďák;) Citovat
Guest ulyssek Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 rozvoďák a pumpa hotovy(necely 2 hoďky), nasazeny poloosy, kola atd., auto zkompletovany, ještě na špalkách jsem vyzkoušel dle rady ozzyho56 \"projet\" a hučení nikde, sundám ze špalků, vyrazím na silnici a hučení jako před tím, takže musí hučet něco, co co se někde navalí odstředivou silou při zatáčení vlevo, i mírném, ale už není co vyměnit, všechno co se točí je vyměněné Citovat
Guest ulyssek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 to sem měnil jako první, i s homokloubem Citovat
P607Olda Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Tak ložisko v levém kole. Někdy hučí to zatížené, někdy to odlehčené. Citovat
Guest ulyssek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 viz. víše: \"všechno co se točí je vyměněné\" , ještě snad že by to opravdu dělala ta levá poloosa, jak jsem psal, že je slabší o 0,4mm a proto má větší vůli v diferáku. ještě jednou popíšu co to dělá: jedu vpravo nebo rovně a nic, lehounce nebo prudce, jakkoli, z rovné jízdy, pohnu volantem vlevo a už to hučí, v ostřejší levé to až rezonuje do podlahy, až je cítit brnění do nohou. musím to vyřešit, v létě Chorvatsko, tak ať se něco nevyse... tam Citovat
ozzy56 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 chápu, že máš z té opravy asi nervy v kýblu, tak vyměň postupně to levé ložisko a pak levou poloosu (repas)--když je vše ostatní točící se vyměněné co jiného s tím dělat, když chceš jet do Chorvatska, určitě víš,že nejhorší porucha je ta,když se netočí kola a auto nejde ani odtáhnout... Citovat
Guest ulyssek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 je vyměněné : levé i pravé ložisko kola, homoklouby, ložiska v rozvodovce, byl sem i u známýho, má autoservis a i ten je z toho v pasti Citovat
Guest ulyssek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 zítra jedu pro druhou poloosu, tak se uvidí Citovat
Guest ulyssek Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 levou, tu co je zeslabená, jak sem psal víše, co se vyklá v diferáku a má vůli v trianglu diferák by to asi neměl dělat, ten zvuk by se měnil podle zatíženi, kdyby byl vyhučenej pastorek a planet. kolo, tak by byl jinej hukot při záběru a jinej třeba při jízdě z kopce s vyřazenou rychlostí, a satelity a planetovy kolo by to dělaly až při větším zatočení, kdy je větší rozdíl v otáčení mezi levou a pravou stranou, na tom sem se shodl i s tím známím [upravil dne 9/3/11 19:09 ulyssek] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 má to logiku, to co píšeš, tak at je to jen tou poloosou:papa Citovat
Guest ulyssek Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 UŽ NEHUČÍ !!!!! ale málem mi z toho hráblo ! poloosu jsem se rozhodl zatím neměnit, misto toho jsem včera vzal kámoše, sedly jsme do auta a vyrazily. na pěknej asfalt, bez hrbů, děr a tak, to je u nás větší problém najít, něž najít co hučí na autě. ale našly jsme a tak jsme začly kličkovat, přidávat, ubírat a tak podobně, teda kámoš, já jsem ležel na podlaze a poslouchal odkud to jde, to hučení. pak jsme se prohodily a došly jsme k tomu, že to je od levýho kola. tak jsem se zdravě nasr...., zajel dnes do AutoKelly, koupil ložisko, tentokrát jen Starline, přijel dopoledne domů, rozhodil to, vymlátil ložisko SKF co jsem před časem dal novy, stejně to hučelo dál, navalil tam toho Starlina, poskládal, projel a je KLID ! to bych nečekal, od novyho ložiska, výrobce SKF Italy, do té rozvodovky jsem dával taky SKF, ale Germany, tak uvidíme a teď dej auto do servisu, když pak zaplatíš dvojí práci ještěže si dělám všechno sám, bych se nedoplatil ! [upravil dne 11/3/11 14:29 ulyssek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.