MilanF1 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 http://www.auto.cz/test-peugeot-508-1-6-thp-siesta-skoncila-nastal-cas-lovu-54843 Jak jsem avizoval dříve, auto.cz netrvalo dlouho a otestovali toho krásnýho puga. Kupodivu s benzinovou motorizací. Věřím, že test bude pro nás mít větší vypadající schopnost než na novinkách nebo a autosalonu. Přeji příjemné čtení Citovat
victory Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 slinty, nic konkrétního. tohle mě rozsekalo : . Když už jsme nakousli brzdy – ty jsou samozřejmě kotoučové na všech kolech a mají mírně progresivní účinek – při běžné jízdě je zpomalení komfortní, pokud však pedál sešlápnete do více než zhruba poloviny chodu, zakousnou se destičky do ocele s větší vervou a následuje razantnější zpomalení. Citovat
dodo407sw Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 no dnes som pozeral na tu 508-ku ale co ja viem... 407 sa mi viac paci mi strasne vadil ten zadny difuzor na narazniku zadnom a velmi velke spetaky napriklad.. pekne je logo a ten napis v predu pod kapotou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.