Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute, mám menší problém: chci nechat zapsat alu kola Alessio Monza 7x15 ET 25 na mojeho peugeota 206 1.4 HDi a nevim kde mám sehnat typový list?? Nemůže mi jej někdo z vás sehnat nebo vystavit kdo pracuje nebo má známeho na prodejně alu kol, za úplatek?? Nebo nějakou radu kde to nechat vystavit. Moc díky za odpovědi

Odesláno

počky jak nasadit a otestovat? povidej povidej to mě zajima, protože jsem psal snad všude a nikde mi ho nevystavy jedině kdybych si pry u nich koupil nějaka kola

Odesláno
počky jak nasadit a otestovat? povidej povidej to mě zajima, protože jsem psal snad všude a nikde mi ho nevystavy jedině kdybych si pry u nich koupil nějaka kola

Já o tom taky víc nevím, ale s tím testováním mi to napsali z jednoho e-shopu. Ale prý to stojí v řádech desetitisíců, resp. je to hodně drahý.

To je logický že ti na ty \"ojetý\" kola nevydají nikde typový list, co by z toho měli? Musel by si kola koupit od nich - nové.

Odesláno
Scaner, photoshop ... nic jineho nezbývá. Je to cár papíru, uředníci to extra ověřovat nebudou

Jo, tak o tohle bych se určitě nepokoušel, ... nic takového nedělej.

Odesláno

Tyhle kola jezdily 4 roky na mojí 206 ktrá má v TP 13\" a 14\" a nikdy nebyl problém s policajtama i když mě zastavili mockrát a vloni v létě jsem s nima úspěšně prošel STK:D takže jsem nikdy žádný TL neřešil protože 15\" kola jsou na pohled celkem přirozený a nikdo se nad tím nepozastaví...toď má 4letá zkušenost s těmito koly:roker

Odesláno

Presne tak ako píše ygnor206. Tiež mám na aute 15\" a v TP len 14\" a nikdy nebol z chlpatými problém. Odhliadnuc od toho že 14\" disk s pneu 175x65 má na milimeter rovnaký priemer ako 15\" s pneu 195/55 :D

Odesláno

Policajti taky z malýho techničáku nepoznaj, jaký kola máš na auto povolený... Problém by mohl nastat u pojišťovny, kdyby se jim nechtělo plnit, nebo na technický - ten druhej není moc složitý vyřešit...

Odesláno

Ta pojišťovna je jedinej problém ale kdybych měl uvažovat takto tak bych nemě na autě vůbec nic:D pokud se ubírám směrem tuningu tak jsem si vědom toho že vlastně všechno co dělám je tak trochu mimo pravidla,pokud tuning nedělám tak tam nebudu dávat kola co nejsou v TP a nijak ani neřeším co tam vlastně mám:D

Odesláno
Policajti taky z malýho techničáku nepoznaj, jaký kola máš na auto povolený... Problém by mohl nastat u pojišťovny, kdyby se jim nechtělo plnit, nebo na technický - ten druhej není moc složitý vyřešit...

Na to, aby zjistili, co máš a nemáš v autě povolený, jím stačí pár minut hledání v autě na PC :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...