podolak2 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 čaute, mám menší problém: chci nechat zapsat alu kola Alessio Monza 7x15 ET 25 na mojeho peugeota 206 1.4 HDi a nevim kde mám sehnat typový list?? Nemůže mi jej někdo z vás sehnat nebo vystavit kdo pracuje nebo má známeho na prodejně alu kol, za úplatek?? Nebo nějakou radu kde to nechat vystavit. Moc díky za odpovědi Citovat
podolak2 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 ja mam kola tady od jednoho uživatele, tak potřebuju dodatečně vystavit TL (a on k tomu nic takoveho neměl ) [Edited on 1/3/11 16:17 podolak2] Citovat
Frozz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Tak to ho nikde nezískáš. Jedině nelegálně a nebo si je nechat rovnou nasadit na auto a otestovat, ale to stojí moc skrblíků... Citovat
podolak2 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 počky jak nasadit a otestovat? povidej povidej to mě zajima, protože jsem psal snad všude a nikde mi ho nevystavy jedině kdybych si pry u nich koupil nějaka kola Citovat
Frozz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 počky jak nasadit a otestovat? povidej povidej to mě zajima, protože jsem psal snad všude a nikde mi ho nevystavy jedině kdybych si pry u nich koupil nějaka kola Já o tom taky víc nevím, ale s tím testováním mi to napsali z jednoho e-shopu. Ale prý to stojí v řádech desetitisíců, resp. je to hodně drahý. To je logický že ti na ty \"ojetý\" kola nevydají nikde typový list, co by z toho měli? Musel by si kola koupit od nich - nové. Citovat
victory Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Scaner, photoshop ... nic jineho nezbývá. Je to cár papíru, uředníci to extra ověřovat nebudou Citovat
Frozz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Scaner, photoshop ... nic jineho nezbývá. Je to cár papíru, uředníci to extra ověřovat nebudou Jo, tak o tohle bych se určitě nepokoušel, ... nic takového nedělej. Citovat
podolak2 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 neboj podvodem to radši něudělám,.... možná jsem něco našel jestli to vyjde tak vám to tu všem pošlu kdo by to potřeboval taky vystavit Citovat
ygnor206 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Tyhle kola jezdily 4 roky na mojí 206 ktrá má v TP 13\" a 14\" a nikdy nebyl problém s policajtama i když mě zastavili mockrát a vloni v létě jsem s nima úspěšně prošel STK:D takže jsem nikdy žádný TL neřešil protože 15\" kola jsou na pohled celkem přirozený a nikdo se nad tím nepozastaví...toď má 4letá zkušenost s těmito koly:roker Citovat
Cinicman Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Presne tak ako píše ygnor206. Tiež mám na aute 15\" a v TP len 14\" a nikdy nebol z chlpatými problém. Odhliadnuc od toho že 14\" disk s pneu 175x65 má na milimeter rovnaký priemer ako 15\" s pneu 195/55 Citovat
Don Martinez Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Policajti taky z malýho techničáku nepoznaj, jaký kola máš na auto povolený... Problém by mohl nastat u pojišťovny, kdyby se jim nechtělo plnit, nebo na technický - ten druhej není moc složitý vyřešit... Citovat
ygnor206 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Ta pojišťovna je jedinej problém ale kdybych měl uvažovat takto tak bych nemě na autě vůbec nic:D pokud se ubírám směrem tuningu tak jsem si vědom toho že vlastně všechno co dělám je tak trochu mimo pravidla,pokud tuning nedělám tak tam nebudu dávat kola co nejsou v TP a nijak ani neřeším co tam vlastně mám:D Citovat
podolak2 Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 no asi tak jak řika ygnor206... ja to teda řešit nebudu:) stejně co tam dám je v rozporu s předpisi, tak proč by vadily i ty kola Citovat
Frozz Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Policajti taky z malýho techničáku nepoznaj, jaký kola máš na auto povolený... Problém by mohl nastat u pojišťovny, kdyby se jim nechtělo plnit, nebo na technický - ten druhej není moc složitý vyřešit... Na to, aby zjistili, co máš a nemáš v autě povolený, jím stačí pár minut hledání v autě na PC Citovat
ygnor206 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 To máš sice pravdu ale je to nepravděpodobné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.