Mik.e Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 když přes den jezdim s Boxerem 2,2HDi 74kW, a potom přesednu do mojí 406 2.0 HDi 66kW tak je to proti tomu porsche, a když mě pak někdo naloží do 406 3.0 V6 tak to je svátek největší je pravda, že dnešní motory moc objemu nepobraly, ale zase jsou výkonově stejné - až výkonější... Nejsmutnější na tom je výpočet pojistky [upravil dne 1/3/11 18:47 Mik.e] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Lubk0 : Když už bych si kupoval nový auto, určitě bych si nekupoval bez motoru(1.6), nebo s agregátem pro děti (2.0).... rozhodně bych zvažoval minimálně nějaký 2.5 - 3.0 ..... kdybych na to měl tak samozřejmě i silnější objemnější motor ... Jenže protože na to nemám, tak si zase koupím nějakej ojetej střep.... Ale chci mít v autě taky motor a i těch 150 koní mi přijde na dnešní dobu strašně slabej agregátek.... Kluci co mají ve služebákách 1.6 TDi nadávají že to nejede vůbec a vedoucí má 2.0 TDi 103kw a to taky není žádne kdoví jakej motor.... Nebudem sa hadat, to je nazor teba, a patris do velmi male skupiny ktora neco taketo preferuje Kdyz si nucen koupit auto nove, treba kvuli firme, a podobne, casto si rozmyslis, jestli dat o X tisicek Eur vic za vykonnejsi motor, ktery je tu vicemene nevyuzitelny ... A v com ty nestaci 100 KW verze ? V cem je ten \"agregatek\" slaby ? Citovat
Mišak Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ja teda nevím ale Vy ste snad všichni zavodnici nebo ja nevím:D Jsem jedinej co jezdí max 110 normalně kolem 80-90?Lidi neblněte pak se nemužem divit že tolik lidí na cestě umírá všude sámá buzerujicí policejní hlídka a podobně.Neříkam abychom jezdili na tříkolkách ale zase nejsme na okruhu.A spotřebam 13,19l se dívím a směju zaroveň. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Jo to vis, vsichny tu zavodej, vsichny by si tu kupovali ty nejvyssi kubatury A motor 2.0 HDI oznaci jako motor pro deti, protoze 120 KW na dnesni premavku absolutne nestaci a je to priamo nebezpecne :D Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Lubk0 : Když už bych si kupoval nový auto, určitě bych si nekupoval bez motoru(1.6), nebo s agregátem pro děti (2.0).... rozhodně bych zvažoval minimálně nějaký 2.5 - 3.0 ..... kdybych na to měl tak samozřejmě i silnější objemnější motor ... Jenže protože na to nemám, tak si zase koupím nějakej ojetej střep.... Ale chci mít v autě taky motor a i těch 150 koní mi přijde na dnešní dobu strašně slabej agregátek.... Kluci co mají ve služebákách 1.6 TDi nadávají že to nejede vůbec a vedoucí má 2.0 TDi 103kw a to taky není žádne kdoví jakej motor.... Nebudem sa hadat, to je nazor teba, a patris do velmi male skupiny ktora neco taketo preferuje Kdyz si nucen koupit auto nove, treba kvuli firme, a podobne, casto si rozmyslis, jestli dat o X tisicek Eur vic za vykonnejsi motor, ktery je tu vicemene nevyuzitelny ... A v com ty nestaci 100 KW verze ? V cem je ten \"agregatek\" slaby ? Je to možný že patřík k menšině, ale prostě nekoupil bych si nový auto který když šlápnu tak nejede.... Kdybych ho kupoval do firmy, nejspíš bych koupil naftový, ale dost bych si to rozmýšlel, ale určitě bych investoval do toho aby to bylo s tím nejsilnějším motorem.... Nevím proč by nebyl využitelný, na silnici se pořád někdo motá koho potřebuješ předjet a na to je dobrý mít pořádnej motor, aby jsi neohrožoval svým předjížděním provoz ... 100kW je motorek tak akorát do města, ta moje plečka má 116kW a přijde mi že to vůbec nejede, minimální výkon u takovýho auta bych viděl někde u 200kW aby to alespon trošku jelo..... Asi mám jinou přestavu než většina, ale prostě nechápu jak to někomu může stačit.... Obsahově a výkonově jsou mi sympatický motory AUDI, ale ty auta se mi zase vůbec nelíbí, tak nevím co si pak budu kupovat až se budu zbavovat 607.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Lubk0 : Když už bych si kupoval nový auto, určitě bych si nekupoval bez motoru(1.6), nebo s agregátem pro děti (2.0).... rozhodně bych zvažoval minimálně nějaký 2.5 - 3.0 ..... kdybych na to měl tak samozřejmě i silnější objemnější motor ... Jenže protože na to nemám, tak si zase koupím nějakej ojetej střep.... Ale chci mít v autě taky motor a i těch 150 koní mi přijde na dnešní dobu strašně slabej agregátek.... Kluci co mají ve služebákách 1.6 TDi nadávají že to nejede vůbec a vedoucí má 2.0 TDi 103kw a to taky není žádne kdoví jakej motor.... Nebudem sa hadat, to je nazor teba, a patris do velmi male skupiny ktora neco taketo preferuje Kdyz si nucen koupit auto nove, treba kvuli firme, a podobne, casto si rozmyslis, jestli dat o X tisicek Eur vic za vykonnejsi motor, ktery je tu vicemene nevyuzitelny ... A v com ty nestaci 100 KW verze ? V cem je ten \"agregatek\" slaby ? Je to možný že patřík k menšině, ale prostě nekoupil bych si nový auto který když šlápnu tak nejede.... Kdybych ho kupoval do firmy, nejspíš bych koupil naftový, ale dost bych si to rozmýšlel, ale určitě bych investoval do toho aby to bylo s tím nejsilnějším motorem.... Nevím proč by nebyl využitelný, na silnici se pořád někdo motá koho potřebuješ předjet a na to je dobrý mít pořádnej motor, aby jsi neohrožoval svým předjížděním provoz ... 100kW je motorek tak akorát do města, ta moje plečka má 116kW a přijde mi že to vůbec nejede, minimální výkon u takovýho auta bych viděl někde u 200kW aby to alespon trošku jelo..... Asi mám jinou přestavu než většina, ale prostě nechápu jak to někomu může stačit.... Obsahově a výkonově jsou mi sympatický motory AUDI, ale ty auta se mi zase vůbec nelíbí, tak nevím co si pak budu kupovat až se budu zbavovat 607.... Dynamika 2.2 i a 2.0 HDI je niekde inde, Turbo a hlavne krutiaci moment robia svoja Myslel som, ze to poznas ... Dynamika predbiehania je myslim na uplne slusnej urovni ... Pokial sa ide na dialnici 130 a potrebujes predbiehat, tak to stale ide velmi dobre Ale nechame to tak, mozme sa o tom porozpravat za par rokov Citovat
Radek 306 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 minimální výkon u takovýho auta 200kw je dobrý se takle večer pobavit Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 To vím, ale i když porovnám ten 2.2hdi 125kW agregát s mou 2.2 116kW tak i za podstatně většího kroutáku to má zrychlení jen o 0.9 vteřiny lepší a když vezmu ten 98kw motor tak ten má zrychlení o vteřinu horší .... A když porovnám 2.0 Hdi 100kw a 2.2 16v 116kw co se dávali do 407 ček tak nafta má o půlku větší krouták a o půl vteřiny horší zrychlení.... V naftě to přijde že to jede a ve skutečnosti se člověk táhne jak smrad.... Nevím, ale prostě od doby co jsem jel s tou AUDInou 4.2i 220kw tak už mi připadají všecky auta strašně slaboučký .... Relativně slušně ještě jede kámošova 206 2.0 16v 130kw, ale to je zase maličký auto.... EDIT : Radek 306 : No nevím, ale je to největší auto co dělali a dávali to toho motory 79kW - 155kW, to se na mně nezlob, ale přijde mi to jako dost ubohá nabídka, stejně silný motory dávali i do 406tek.... [upravil dne 2/3/11 22:29 godzila.01] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Chaba nechaba... Ludia ako si ty, na to auto nove nemaju, a placalu co by take auto chteli, kdyby mneli, je plny internet ... Opravdova koupna sila bude i tak najviac kupovat 1.6 HDI a potom 2.0 HDI ... Nebudou prece delat motory, ktere si nikdo nekoupi, resp jich bude koupeno tak malo, ze im to ani nepokryje naklady na konstrukci atd ... Hovorim, mozme popisat o par rokov, som zvedavy v cem se budes vozit Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Nejrásnější byla šestková řada peugeotů. To je můj názor. 206,306/7,406 Citovat
godzila.01 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Lubk0 : To já právě taky nevím v čem, chtěl bych pegota, ale prostě s pořádným motorem, neco tetko dělají, takže budu muset asi změnit značku ... Ještě bych viděl možnost že koupím 607 nebo 407 3.0 V6 , ale do slabšího motoru jít nechci.... Ale stejně to neřeší co za 5-6 let, pak už pegot nenabízí žádné motory co bych si chtěl pořídit ... Citovat
kovma Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Zdravím, lidi vy opravdu snad závodíte ??? Chápu, že je to věc názoru, ale 100kW motor tak do města, tak to je už trochu mimo ne? Já sám mám 1,6HDi a stačí mi to bohatě. Nutno říci, že jsme jen dva a pes :-) Ale nedá se říci, že bych byl někde pozadu. Na co v dnešní době 3.0 ??? hrajete na body s naší policií? 2,2Hdi si myslím, že bude dostačovat až až. Ale je to jen můj názor. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Pokud chce nekdo silnej motor, treba jit do premiovych tried ... Tiez zastavam nazor, ze ten motor je dnes nevyuzitelny ... Problemom su aj pokuty, ale to nie je hlavne, pokial ta nacapaju pri velkej rychlosti, alebo par krat pri vetsom prekroceni, tak prijedes o papire ... Pokial by som teraz stratil vodicsky preukaz, tak dojdem aj o pracu, a to by nebolo naozaj bohvieco. Takze si ho cenim natolko, ze jazdim tak max o 20 km/h dle tacho navis. Kdyz ne nekde 130 tka, jedu tak 150, 10 km/h je odchylka, zatim mam takovou skoro u kazdeho auta +-, a do 11 km/h mimo obce to je za 20 E, a neni to velky prestupek, takze VP mi neseberou ... V meste jezdim vic jen o 10 km/h, tam se to uz jinak posuzuje ... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Od toho je přece antiradar.... Občas se jezdím projet na takový úseky kde nejezdí vesměs ani auta, natož policajti a tam se mi hodí mít v autě motor.... Co myslíš těmi prémiovými řadami prosímtě, vždyt pegot už žádný RC motory nedělá, alespon ne teda v benzínu ... Vyjma tý 1.6 THP co má 200 koní, bejt to obsahově alespon 2.2 s 240-250 koníky, tak by to stálo za úvahu, takhle zase cesta do nikam... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 1. Antiradar docela k nicemu, posledni 2 pokuty za rychlost co sem dostal boli namerane LASEROM 2. Okrem toho za antiradar sou docela palky pokuty, takze hloupe riskovat kvuli par minutam nebo nejakemu pocitu nadradenosti = s toho som vyrastol 3. Bol to preklep, ne premiovych tried, ale premiovych znaciek ... Treba audi, volvo, MB, BMW, a podobne ty vyhoveju, cestu mas otvorenu ... Jo, a kupovat si auto kvuli tomu ze obcas se jedu jen tak projet na nejakej usek = s toho vyrasties Citovat
godzila.01 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 1. U nás to moc nepoužívají, co jim skrouhli rozpočet, tak mi kamarád co dělá na dopravce říkal že mají s většinou radarů zakázané měřit, že to přijde na moc peněz.... 2. Za pasivní antiradar u nás není pokuta, smí legálně v autě být.... 3. Jenže mně se BW, AUDI, MB ani VOLVO nelíbí, jinak bych nebyl u pegotu že jo ... Můj otec za 60 let z toho nevyrostl, jsem dost po měm, myslím že to bude s věkem jen horší, jak u něho ... :D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 podla coho posielali pozvanky ? asi ju niekto slohol aj mne Ja som kupoval v novembri new car. Takže asi preto. Citovat
Fusion Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 K tomu krout. momentu: je to trolejbus efekt. Proto tdičkáři pořád vykládají jak to jede, když ale zároveň mají zrychlení na 100 za týden. Krouťák není hodnota \"nad\" výkonem jak se často předpokládá, používá se k výpočtu výkonu a nejdůležitějším faktorem jsou otáčky (o těch nikdo nemluví). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.