adidas Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 čaute chalani potrebujem poradiť potrebujem zhodiť stredovy plastovy panel kde sa nachadza ručna brzda.Neviem ho vybrať. Citovat
ado7980 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Ahoj, bude sa ti to zdať dosť kompikované ale je to jednoduché : 1.) Vytiahni popolník a odskrutkuj tie dve skrutky, potom vytiahni koženu manžetu z riadiacej páky a hned potom ten plast okolo riadiacej páky co sa tiahne az okolo popolníka a panela ovladania klimatizácie. Pod tým plastom uvidiš ešte 2 skrutky ktoré treba vyskrutkovať. 2.) Vedla rucnej brzdy mas taky obdlznikovy prriestor na dne ktoráho je taka gumena podložka, tu vytiahni a vyskrutkuj dalsie skrutku co je podnov. 3.) Vylubni vypinac bocneho airbagu a odpoj konektor. Vedla rucky rucnej brzdy len potiahni ten plast co je ako stojan na flase, nic nezlomis len treba potiahnut smerom hore, je len nacvaknuty. 4.) Tod asi vse teraz mas uz komplet povoleny cely stredovy panel rucnej brzdy. Osobne som este vzadu na kolesach zvesil lanka rucnej brzdy aby som mohol paku rucnej vytiahnut uplne nahor, potom to islo tam aj spet jak malyna Dufam ze som na nieco nezabudol a sorry za pravopis pisem to narýchlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.