Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemam ani ponatia ako ma ist original 79kw motor. Nakolko ked som ho kupil pri 140 000 km ze vraj, tak stale vypinalo turbo. Problem s regulatorom bol, a hned som ho dal aj nacipovat..Piskalo stale.. Akurat auto mi nejde dobre roztahovat s 1 a 2 druheho prevodoveho stupna.. Ak zaradim dvojku, tak len kusok pridam a hned musim dat 3. Je to aj u vas tak?

Odesláno

To je taká super akcelerácia ? Mne sa dá normálne rozbehnúť nemám s tým problém. Ak má trojka väčší výkon pri nízkych otáčkach ako 1 a 2 prevodový stupeň zrejme bude zle nastavené turbo. Ale takto to len teoreticky sa dá napísať. Dobrí mechanik to vie posúdiť ale v dnešnej dobe sú to viac len hádači ako mechanici. Žiadna prax žiaľ.  Ale inak napíšem  to tak po lopate kto sa nechce nudiť s autom a mať s ním zábavu nech si kúpi Peugeota. Auto plné záhad.Výrobca Peugeot sa učí od chýb čo mu prinášajú do servisu zákazníci a tie pomaly vychytáva a nie na opak aby ich on poriadne našiel. A keď už vie dosť o nich prestane vyrábať ten typ bez zmien a vyrobí zase novú plečku s novými chybami a ide v začarovanom kruhu ďalej. ( Všetci sú spokojný ) a automobilka zarába.  :potlesk

Odesláno (upraveno)

Veru tak, uz som z toho dost nervozny.. Predtym som mal daewoo, a daleko som neodskocil  :D .Najlepsie mi zabera 4-ka, tu sa da aj pekne roztiahnut auto a zrychlit lepsie ako na 3-ke.

2-ka mi sluzi ako 1-ka, len na pohnutie a hned preradit do certa.. Vobec si nemozem vychutnat peknu dlhsiu a plynulu akceleraciu.. casom uz kupim fakt len nove auto..lebo zase platat nieco po dajakom kkt uz nemam chut  :grr strasne som nasrany...dnes ked ide clovek kupit auto tak len ho oklamat chcu vsade a predat srot  :fnuk

p.s za 2 roky co to auto mam, som ho na opravach viacej preplatil ako stalo..kludne uz doma mohla stat octavia..ale nebudem sa vyplakavat, dalsi krat si uz doprajem

Upraveno uživatelem Dark69
Odesláno

Juj veru ja som do mojej plečky vrazil cca do 3000eur a nie je to ono. Potom som kúpil Audi a6 2007 3.0TDI a raketa na kolesach.Dal som čip na 260 koní a jazda ako v rozprávke. Nič nebliká nič nesvieti čo nemá.  Ako kúpiť sa netreba báť i ojazdené auto ale treba si brať počítač s diagnostikou bo tá dosť odhalí a ešte jedného človeka čo sa vyzná v motoroch a karosérii. Najlepšie z nemecka ako ja alebo rakúska.Ale dá sa i u nás tak kúpiť. Skôr by som na tvojom mieste ešte pozrel EGR ventil či je čistý spolu s potrubím a i sacie koleno prečistil bo si myslím že bude riadne špinavé. A auto ti nedymí? Vstrekovače máš v poriadku ? Najskôr treba kontrolovať až potom vymieňať. Skoro nič to nestojí len čas a babračku.

Odesláno

Auto nedymi, vstreky som menil pred pol rokom vsetky.. Vsetky maju korekciu okolo 1m3, ci co to vlastne je za hodnota.. K egr sa nedostanem, jedine ze zas rozoberem pol auta a to sa neda teraz.. Ktore sacie koleno presne myslis?

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdar chlapi chci se zeptat kamarádovi kleklo turbo na 307 hdi 66kw a potřeboval nutně jiny tak sme sháněli po vrakovištich. To jeho bylo garret a oni nám nabízeli kkk. vzhledově uplně stejny ale nevěděl sem jestli ho tam můžu dát tak sem sehnal jinde garreta. Máte s tím někdo zkušenost ? Je to záměnné ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...