oddie Odesláno 20. leden 2005 Odesláno 20. leden 2005 Komisař: světlo s manuálním ovládáním bývá bez označení, či s poznámkou \"manuální ovl.\". Já mám skládanku ze dvou - dvoulampovku s manuálním ovládáním - krabice z manuálu se špatnými parabolami, a paraboly a skla z dvolampovky... Neon: a jak, sehnal jsi dveře v barvě? WK: napiš Vix-ovi, až pojede domů, a? se staví u místního dovozce a zeptá se. Ten má dost velké zásoby lecčeho. Tel. na toho dovozce ti nedám, je to takový morous, ale Vix se ti klidně zeptá. Citovat
Neon Odesláno 20. leden 2005 Odesláno 20. leden 2005 Oddie: bohužel přední jsem sehnal v tmavě modrý metle a zadní ve vínově červený. Na jednom vrakáči mi nabízeli za dvojec jenom přední v mojí barvě, ale byly stejně poškrábaný, takže by musely stejně do laku. Bílejch bylo hodně na starší model - ale sehnal jsem oboje dvoje za 2000 - což si myslim, že je na vrakáč slušná cena. Jinak s těma rozdílama to je přesně, jak si říkal (v pantech, výztuze a ještě je jiný uchycení tapecírunku). Jenom doufám, že se nebude muset měnit ještě sloupek - na to přijdu zíta, až se na to vrhnem. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Oddie: je mi to jasny ...politika nekterych techle zmrdu je stejna jako tech v parlamentu...mi vam to nechcem dat nebo s tim nechcem mit zadnou praci tak vam to nabidnem za takovou cenu za kterou to koupi jenom uplnej idiot jinak...ten vrakac byl tady na foru doporucen Rebikem...takze kdyz pises ze nejlepsimi zakazniky jsou servisy tak by se stacilo domluvit s vasendama a jak tam pojedou nekdy neco koupit tak by popripade vzali i to co potrebuji ja??? je to dost neomaleny ale zeptat se snad muzu Citovat
oddie Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Který to byl, Jesenice? To se asi špatně vyspal... Jinak s tím, že by ti tam jezdil nakupovat servis, bych to moc neviděl. Citovat
lexa Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Proč nezkusíte Polsko, tam toho mají a v barvě a ceny taky ucházející.:papa Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Napsán autorem oddie Který to byl, Jesenice? To se asi špatně vyspal... Jinak s tím, že by ti tam jezdil nakupovat servis, bych to moc neviděl. jo presne ten...behem toho nekam telefonoval tak netusim cim to bylo...treba tim mym xichtem jenom hloupy dotaz...ani bych to nezkousel radsi koupim novy Citovat
Pajda Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Pamatuju, když jsem před lety chtěl nějakou plastovou lištu k masce na vrakáči ve Švýcarsku. Sám jsem si jí demontoval a požadovaná cena byla nemyslná. Já nabídl míň a on řekl ne a pak jí zlomil a zahodil. I takhle to jde. Citovat
wk Odesláno 21. leden 2005 Autor Odesláno 21. leden 2005 Neone, tam kdes koupil ty tmave modry dvere asi nebyl zbytek auta co? Citovat
Neon Odesláno 23. leden 2005 Odesláno 23. leden 2005 WK: právě tam jsem se taky ptal - a tam mi ho nabídly za to 500,- - taky jsem si řikal, že by mohl být zbytek auta, ale nebyl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.