Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

blatník na 405 - tmavě modrá metalíza

Recommended Posts

Odesláno

Komisař: světlo s manuálním ovládáním bývá bez označení, či s poznámkou \"manuální ovl.\". Já mám skládanku ze dvou - dvoulampovku s manuálním ovládáním - krabice z manuálu se špatnými parabolami, a paraboly a skla z dvolampovky...

Neon: a jak, sehnal jsi dveře v barvě?

WK: napiš Vix-ovi, až pojede domů, a? se staví u místního dovozce a zeptá se. Ten má dost velké zásoby lecčeho. Tel. na toho dovozce ti nedám, je to takový morous, ale Vix se ti klidně zeptá.

Odesláno

Oddie: bohužel přední jsem sehnal v tmavě modrý metle a zadní ve vínově červený. Na jednom vrakáči mi nabízeli za dvojec jenom přední v mojí barvě, ale byly stejně poškrábaný, takže by musely stejně do laku. Bílejch bylo hodně na starší model - ale sehnal jsem oboje dvoje za 2000 - což si myslim, že je na vrakáč slušná cena.

Jinak s těma rozdílama to je přesně, jak si říkal (v pantech, výztuze a ještě je jiný uchycení tapecírunku).

Jenom doufám, že se nebude muset měnit ještě sloupek - na to přijdu zíta, až se na to vrhnem.

Guest Ludweek
Odesláno

Oddie: je mi to jasny ...politika nekterych techle zmrdu je stejna jako tech v parlamentu...mi vam to nechcem dat nebo s tim nechcem mit zadnou praci tak vam to nabidnem za takovou cenu za kterou to koupi jenom uplnej idiot :)

jinak...ten vrakac byl tady na foru doporucen Rebikem...takze kdyz pises ze nejlepsimi zakazniky jsou servisy tak by se stacilo domluvit s vasendama a jak tam pojedou nekdy neco koupit tak by popripade vzali i to co potrebuji ja??? :) je to dost neomaleny ale zeptat se snad muzu :papa

Guest Ludweek
Odesláno
Napsán autorem oddie

Který to byl, Jesenice? To se asi špatně vyspal... Jinak s tím, že by ti tam jezdil nakupovat servis, bych to moc neviděl.

jo presne ten...behem toho nekam telefonoval tak netusim cim to bylo...treba tim mym xichtem :)

jenom hloupy dotaz...ani bych to nezkousel :) radsi koupim novy

Odesláno

Pamatuju, když jsem před lety chtěl nějakou plastovou lištu k masce na vrakáči ve Švýcarsku. Sám jsem si jí demontoval a požadovaná cena byla nemyslná. Já nabídl míň a on řekl ne a pak jí zlomil a zahodil. I takhle to jde.:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...