Jacobsoon Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 ahooj, nevite nekdo prosim rozmery prednich a zadnich repro v 306 cabriu?? mesic se ted nedostanu do garaze a chtel bych na jaro objednat nove. Muzete i poradit, na cene mi nezalezi.. diky moc:) Citovat
ferrari Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Pokukaj: Treba trochu pohľadať...tie Pioneery, čo som kdesi spomínal, dopredu vojdú určite...no a dozadu? Bez úprav plata, resp. bez použitia distančeného krúžku nie sú žiadne iné použiteľné... Citovat
ferrari Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 No a ešte - aj vpredu, aj vzadu sú 165ky, vpredu max. montážn hĺbka cca 62 mm (čo som sa dozvedel), ale veľmi dôležitý je tvar koša, nielen mont hĺbka... Dozadu s origo uchytením nedáš asi ozaj nič iné - rozober to, a pochopíš...iba s úpravami... Citovat
Jacobsoon Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 k rozebrani se dostanu prave nejdrive za mesic.. v cabriu vzadu plato neni a domnivam se, ze origo repraky budou ovaly skovane v tapeci., potreboval sem poradit rozmeru abych mohl rovnou objednavat na netu Citovat
ferrari Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 OK, no, treba byť opatrný...možnosti sú dosť oklieštené... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.