Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec chlapi,nemate nekdo zkusenost s timhle? : auto nastartuju v pohode drzi otacky kolem 1000 ,ale az se nahreje k 70 stupnum tak zacnou otacky oskakovat ja divy dusi se,řve dusise a pak zdechne,nastartovat jde ale musim motor drzet v otackach,kazdopadne se stim da \"normalne jezdit jen kdyz je to uplne studeny

Odesláno

ked sa zacne dusit,rvat. Hlasi teda svieti diagnostika? Ak nie tak by som sa najprv za meral na vstrekovace.

Skusil by som diagnostiku este, ale mrkni na vstrekovace.

Odesláno

to by musel nasavat kvantum vzduchu ono tie epici su schopne sa odvzdusnit ze prejde nejaka bublinka je to bz som tolko nebral vazne a potom za studena mu to ide!

Odesláno

no,kdyz chce zdechnout tak se rozne kontrolka motoru,nebo problikne,zalezi na tom jestli stacim rychle ridat plyn aby nezdechl,pokud nestlihnu pridat a nebo nemuzu tak je po nem a pak chvilku trva nez ho nakopnu

Odesláno

mě se dnes stalo že sem nastartoval chvíli počkal,ale mělo to co dělat,už mi tady řikali že to je asi tou naftou auto stálo pul roku než sem ho koupil,tak když sem to nastartoval,a vyjel tak se mi rozsvítila kontrolka motoru a pak zhasla a zase rozsvítila a pomalu mě to zpomalovalo až to chcíplo,ale pak už ne tak neim čím to,esli fakt jen špatná nafta

Odesláno

malo by byt OK alebo je OK to je sakra rozdiel a potom pani ak vam v potruby behaju bublinky tak verte tomu ze chod vasho cerpadla to vobec neovplivni. Bo hned za podavaciou castou je skrtiaci ventil odvetravania tz. ze ked sa tam dostane vzduch cez tento ventil hned ujde do odpadu. Tak ze vzduchova bublina by musela byt celkovo dost velka aby cititelne ovlivnilo chod cerpadla a to by ste si uz zbadali na trubke a prazdnom filtry.

Chcem len upozornit ze tieto cerpadla su velmi nachylne na necistu naftu, uz len preto bo niektore skrtiace ventily su velmi uzke.

Odesláno

no,mechanik pretesnoval celou hlavu takze mi zkontroloval trysky a dokonce i cerpadlo a rikal ze je vporadku,takze tak,nevite nekdo kde je na motou to cidlo ktery ma co docineni s volnobehem?na zahrade mam jeste jednu 406 se stejnym motorem,tak bych to zkusil ohodit jestli to muze byt tim

Odesláno
tak a je uplne v haji,nastartuju asi tak 5 sekund bezi a pak zhasne,fakt to nikomu nic nerika?

máš naftu bo benál?co krokáč?já když měl 106tku tak mi po nastartování nedržel volnověch právě tento motorek volnoběhu...porád to chcípalo:myslim

Odesláno

Já měl něco podobného na 406 1.9TD....a byla prasklá jedna pružina ve vstřikovacím čerpadle....Dokud se čerpadlo nerozebere-netvrdil bych že je v pořádku. Pokud jsi odešel postupně od konce - vstřiků,přes přepadové hadičky a filtr...co následuje?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec, přidávám se protože jsem uživatelem stejného motoru 2.1td 12v i když v jiném voze - Lancia Zeta. Dělá mi to totéž a na diagnostice Peugeot mi řekli že je to chyba elektroniky v čerpadle. Provizorně jsem se to pokusil obejít zvýšením otáček volnoběhu (šroubek u potenciometru plynu - jako bych stál na plynovém pedálu), ale pomohlo to jen při horkém motoru. Tak jsem zkusil poměřit čerpadlo jak uváděl comm v tomto: a podle toho to vypadá na čidlo teploty paliva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...