nikol Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 V pondělí se mi objevila tato hláška na pp. ABS Fault. Myslel jsem že to bude tou zimou,auto stálo dva dny venku.Hodně se ochladilo,tak jsem hledal vinnu v mrazech. Kde najdu pojistku od ABS a její číslo,nic jiného mě nenapadá. Díky za odpovědi:papa Citovat
nikol Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 Nemá náhodou někdo seznam pojistek,co která znamená a kde ji najdu. Díky předem Citovat
shark734 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Citovat
Honza54 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 zdravím, po koupi auta to samé, výměna brzdového spínače, zatím vše OK. Citovat
Milan134 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 O abs fault by som vedel vypravat:D neviem vyskusaj tu poistku mozno sa necham inspirovat ak ti to pomoze ale ak nie tak bez diagnostiky si asi moc nepomozes,,,inac co sa tyka tych mrazov no neviem ono hlavne starsie rocniky 307 mali problem s netesnostou jednotky abs takze teoreticky nejaka vlhkost by sa tam mohla dostat ale skor by som povedal ze problem bude niekde inde. Citovat
nikol Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 TAk dneska jsem šlápl na brzdu na ledu a abs nikde,úžasný pocit. Zítra se podívám na ty pojistky a pak uvidím co a jak dál. A diagnostika my dá odpověď kde je chyba? Citovat
elton Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Ozvy se Přemovy na dia a ten ti poví víc. Citovat
nikol Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 To jsem plánoval ( Přemu ),jen se chci podívat na ty pojistky. Kdybych neváhal a koupil už 5008, tak byl klid. (možná) když člověk tak moc uvažuje:D Elton: V pondělí jedu do Pežota a jdu se informovat na novinky ohledně naší krasavice Citovat
nikol Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 Honza 54 kolik stál ten spínač, v autokelly ho nemůžu najít? Citovat
Milan134 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 TAk dneska jsem šlápl na brzdu na ledu a abs nikde,úžasný pocit. Zítra se podívám na ty pojistky a pak uvidím co a jak dál. A diagnostika my dá odpověď kde je chyba? Samozrejme cez diagnostiku sa chyba objavy aj ked uz medzicasom bola odstranena-cize ked ti zhasla kontrolka chyba sa ukaze ako prechodna zavada nie trvala a tym ze ti kontrolka zhasla si este nevyhral;) mne zhasina kazdy den a hladam kde je problem. Citovat
jkmtrnava Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Nemá náhodou někdo seznam pojistek,co která znamená a kde ji najdu. Díky předem Tu najdeš manuály, najdi si svoj, máš tam aj poistky http://manualy.karnet.sk/cs/peugeot-manualy Citovat
HonzaZ Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 nikol, pokud jsou pojistky OK, tak nejdřív dia a potom něco řeš. Citovat
nikol Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 Tak tak,jdu hned mrknout na ty pojistky:mrk. A pak se jdu odvázat na ples. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.