Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ked ma neporazi teraz... alebo nejde nastartovat, uz zasa ide

Recommended Posts

Odesláno

Při startování potřebuješ stovky ampér, není to sranda. Já si kabely nakonec vyrobil sám z metráže, protože jsem nenašel žádné použitelné. Vždy jsem v obchodě otevřel sáček s kabely, sundal krytku kleští a viděl jsem stále to samé. Pod tlustou vrstvou izolace, která vytváří dojem silného kabelu se uvnitř kabelu krčí pár pramínků poměděného hliníku. Hnus velebnosti.

Odesláno

:-) 3.0 l není 1.8 l , a ta tvoje baterka je teď hodně špatná.....ALE třeba moje celá domněnka o startovacích kabelech blbost. Už se těším až přehodíš ty baterky, co to provede :-)

Odesláno
:D:D:D á byl jsi rychlejší . Hurá už to jede. Pro jistotu bych ještě změřil dobíjení a proud který teče baterkou při vypnutém motoru a zapalování. Aby se to nestalo zas
Odesláno

Nepisem nepisem...tu uz ludia predbiehaju udalosti ;)

PS: Pastorek - ten tvoj avatar ma momentalne strasne irituje :D

[upravil dne 21.2.2011 13:49 Y2K]

Odesláno

no teda :D

inak, baterky som vymenil...ale tu velku do coupe nenatrepem a nemal som ju ako odskusat...ale ta z coupe v 405 ani necekla ;)

takze je to jasneee....idem teraz zohnat mensiu a ide sa startovat ;)

EDIT: No a ja sa idem hambit do kuta :D

[upravil dne 21.2.2011 15:49 Y2K]

Odesláno

podla mna ti v servise spatlali altik, vzskusas to jednoducho odpoj od neho kable(nie len ten hruby na kontakte B+ )co su na nom ale vsetky aby sa pri nastartovani nenabudil(cize aby nedobijal) keby si odpojil len ten hruby mozes v nom odpalit diody ,nabij baterku a tak skusaj tocit a uvidis

Odesláno

a meral si vobec dobijanie ?ako vies ze dobija a dobija spravne ked ani nenatocis ,ten postup snazim sa potvrdit alebo vylucit altik ako pricinu skratu

normalne odpoj kable ktore su napojene na altik vsetky zapametaj si ktory kde bol nabij si autobaterku aby mala silu ,atak startuj ked natocis v pohode tak je niekde skrat v altiku ak nie budes vediet ze altik je ok a chybu hladat inde

[upravil dne 21/2/11 16:52 krtek 2]

Guest dreamtalks
Odesláno
:P hehe ty kraso ... a 4 stranky diskuze kolem vybite baterky hehe:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...