Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sry, pouzil som TEC 2000 Engine Flush, cize ide do oleja pred jeho vymenou, kupil som ho z olejshop za 15.02+postovne, kupoval som aj olej.

Odesláno

Však na SK máme ÉÉÉčkááá a tak si predajcovia myslia že aj tak zarábame.

gozilaTo pekná zmena pod nickom :D:papa

[upravil dne 1/3/11 14:10 Judes]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapi TEC-ári poraďte objednal som si ich cez olejshop a dnes mi došli, a nesedia mi obaly oproti tým, čo sú na nete v katalógoch..bojím, či to nie sú nejaké fake-y napodobeniny, nerád by som motor dodzigal...tie v katalógoch sú v takých iných matných plechovkách...prikladám foto tých mojich....ak sú správne...potvrdte

tec na palivovku mám v úmysle použiť tak, že odpojím hadicu od filtra a rovno ju ponorím do tecplechovky......ale aj tak mi je to smiešne, že za 15 minút by mali tieto zázraky rozpustiť niečo, čo sa usádzalo roky a státisíce km....to by museli byť koncentráty, ktoré by rozpustili aj tie plechovky....a hlavne ten olejový, keď tam necelé 4 deci nalejem do 5 litrov oleja chi chi a už vôbec neviem, čo za usadeniny by v motore mali byť :roker

post-19848-14109616040022_thumb.jpg

[upravil dne 11/3/11 20:56 fifi]

Odesláno

zázrak ani nečakám....ale neskús to.....keď nepomôže, tak asi len vymeniť hydroštely...hovorím...keď je motor studený tak to klepe jak hovado a nie 3 ani 5 sekúnd ako ostatným, ale dobrých pár minút, kým sa nezohreje

Odesláno

ešte som hydroštely nikdy nemal rozobraté, moc si to neviem predstaviť, doteraz som robil len na starých benzín motoroch, ale stále sa mi zdá, že keď teplý motor vypneš, olej z tých hydrákov stečie dole do vane, a potom keď naštartuješ zmrznutý a ztuhnutý motor a olej, tak chvíľu trvá, kým tam ten olej natlačí späť, dovtedy má veľkú vôľu a pekne klepká jak kladivo vahadlo na štel, alebo štel na ventil alebo vačkovka na vahadlo...to je jedno, proste je tam vôľa

• O 2 týdny později...
Odesláno

chalani kolko nehať nafty v nádrži aby bola co najlepšia koncentrácia tecu a nafty .... myslím tým kolko by mal ukazovať dojazd na palubnom ? ked bude dojazd 100km tak to asi nebude ktovie aka koncentracia že ? len sa bojím ísť na nižšiu hodnotu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...