Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to je pravda.. ja som to tiez pozoroval na viacerych autach z origo sustavou... pravdaze asi mas vyssie postavenu latku ako aj ja.. tie origo sustavy su len pre laika ktory sa do toho nejako extra nerozumie a nevie si porovnat tu kvalitu.... ale niekomu to staci..

Odesláno

Ja by k tomu povedal asi len toľko, že drvivá väčšina sériových ozvučení v autách je akusticky oničom. Pokiaľ človek nesadne do Mercedesu, kde je 16-reproduktorový systém Bose za 80 000SK... Každý má na zvuk iný názor. Niekomu by ste dali do auta rádio za 40€ a by bol nad mieru spokojný a niekomu treba 6V výstupy a digitálny receiver procesor k max. spokojnosti. Ja osobne by som si nikdy do auta nedaj JBL. Môj názor je, že JBL je vyslovene dobré na Disko ozvučenia. Neurazte sa, ale nenávidím firmy, ktoré robia holiace strojčeky a snažia sa preraziť s audiom do áut (môj osobný názor). Keď hudbu do auta, tak Canton, Hertz, Pioneer, Alpine... To sú značky, ktoré podľa mňa dokážu kvalitne ozvučiť auto aj za pomerne málo peňazí. Nemusíte kupovať tie najsilnejšie rady. Môj kamoš dal do Astry 2-kanálové Hertz DSK za ešte vtedy 4000SK a k tomu subwoofer od Hertz a vyhral s tým audiodrag. Možno neuveritelné, ale je to trak.

Odesláno

No ono to nehraje špatně, jen je to takový plochý, neslaný, nemastný.... ale podobně mě zarazila třeba origo aparatura Bose v Nisanu 350 Z takže žádný velký překvapení. Ono je to potřeba brát tak jak to je, kde jaká navigace za jednotky tisíc je lepší než origo za 10-ti násobek... já třeba když kupoval TV tak tam byl dovětek \"Zvuk laděný Markem Levinsonem\" a výsledek? No škoda mluvit, myslím, že kdyby to Mark slyšel asi by s tím nikdy své jméno nespojil. Pevně věřím, že spoustu lidí origo JBL dokonale uspokojí, rozhodně hraje čistě... já mám bohužel vždycky v hlavě zasuto, že poměr cena / výkon ( teď ne ve smyslu výkon, ale celková užitná hodnota ) by měl sedět a to tady pro mě neplatí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...