Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím proč někdo,kdo si už rok plánuje koupit auto na ůvěr píše neustále o možných problémech,výměnách a hypotetických potížích.Když kupuji auto s vyšší pořizovací cenou,tak musím mít dostatečnou finanční zálohu na provozní závady.To,že se tady probírá nízké % majitelů peugeotů své závady,neznamená že jde o nadměrně poruchové autoZbytek majitelů prostě je spokojeno a do fora nepřispívá.Zkus si přečíst fora jiných výrobců(koncern,renault........)a nabudeš dojmu,že jsou všechny auta nadměrně poruchové...Mimo jiné mám najeto 165000km a spojka i Fap je ok.Až přijde jejich čas,tak samozřejmě vytáhnu šrajtofli a vše pokorně zacálujuDrahé auto-drahé opravy.Pardon za ten román. :D

Odesláno

presne tak.. ja som sa tiez nezaoberal problemami ake moze mat, ved v tejto dobe ani nemoze mysliet nato, lebo aj nove auto sa moze hned pokazit..keby mam nad takymto rozmyslat, tak auto nemam do smrti :D

Odesláno

no tak sa smejte... hej este stale cakam...:( ale uz asi buduci tyzden pojdem povybavovat... mozno este dnes... len favorit sa mi nechce dat v takej zime na nabijacku aby som mohol nastartovat...:)

a inac neprestahoval som sa do BA a ani nerobim vo VW...

a ze si tu zistujem veci tak ked sa nudim a nemam co robit tak si tu sadnem a citam a ked ma daco zaujima tak sa opitam...

a k gramatike, niesom ziaden retardovany abo co ja viem len jednoducho mi to neide. :( ale hlavna vec ze sa doruzomieme...:)

Odesláno

http://peugeot-407.autobazar.eu/16-hdi-confort-id3043653.html ..no ja predavam moju 407ku..mam ju 3roky...ak chces pozri inzerat , a ak ta bude este nieco blizsie zaujimat tak napis....momentalne som z autom zase vo Francuzsku ale o tyzden budem doma... a este nieco naozaj sa chystas kupit 407ku ci sa tu len zdokonalujes vo svojej ,,slovencine,,:super:super:super

[upravil dne 10/2/12 20:41 od majco407]

[upravil dne 10/2/12 20:44 od majco407]

Odesláno

Majco407 pekne pekne lenze by som chcel 2.0hdi M6... Kedy budes zas na slovensku? Kebyze sa mi nebude pacit ta ktoru som si vybral tak ta skontaktujem... zislo by aj dajake foto interieru kebyze naozaj chces predat... no dnes som uz naozaj nic nevybavyl ale pondelok po praci sa dotoho pustim bo ajtak musim kupit daco na valentina tak myslim ze to stihnem...

A hej ja to myslim smrtelne vazne bo ma uz favorit vobec nebavy...

Odesláno

tybyt: zle ti neponuka, ma tam okrem klapiek ventilacie vymenene snad vsetko akto vie zdokladovat co pise, takze ako nove, uz len skontrolovat papiere kvoli nestandardnym pneu co ma obute, ci to je aj zapisane.

Odesláno

...no klapky som nemenil z dovodu ze mam klasicku digitalnu nie dvojzonovu klimu a ta je absolutne bezproblemova, vlastne len okrem toho ze sa zvykne resetovat asi kazdych 1000km, aspon tak som to odpozorval, vtedy staci , vypnut motor pockat asi 3mminuty a znova nastartovat a opat vsetko funguje ako ma... turbo a cerpadlo ktore boli menen dam k autu , zotrvacnik bol naozaj v zlom stave tak som ho vyhodil. turbo a cerpadlo ktore su na aute hovorim boli menene len preventivne, lebo sa mi naskytla dobra kupa tychto suciastok z buraneho auta z ktoreho sa rozpredaval motor ktory mal majazdeny 40 000km!!!. bol som u toho ked mi to davali von a zotrvacnik tam je z prvovyroby,,sachs,, nie valeo ktore teda toho moc nevydrzi. rozvody su bosch a aj remenica je menena bola z tych drahsich tusim stala 120eur.olej som poctivo menil kazdych 10 000km , nakolko tu vo france taky shel ci total vyjde na par eur..5plus 2 litre gratis total kupite v akcii aj za 25 eur.5w 40samozrejme. čo sa tyka tych pneu , nemam ich zapisany, a ani neriesim ci tam mozu byt ci nie auto sedi ako pribite. a vpredu su 1tky folie..uz takto na tom jazdim skoro rok, jasne ze teraz na zimnych , zatial som nemal problem s ,,organmi,,..mozno je to aj tym ze som skoro stale tu vo france...a este nieco snazim sa tankovat len shel W pover..cestu mam preplacanu takze nejake pohonne hmoty neriesim . nejak ma ten predaj nesuri ked sa preda tak sa preda mna to nesuri, a tu spotrebu si nemozem vynachvalit proste parada ked jazdite take dialky za nejakych 5,7litra a nalozeny. ak sa nepreda este preventivne vymenim vstreky a necham auto frajerke...DDDD..len ju este prehovorit na vodicak....DDd

Odesláno

Majco407: aj ja verim ze sa mi zapaci x pocet aut a budem chcit kupit ale uz vyse rok spekulujem na 407 tak to uz nenecham tak... a za to obdobie sa mi vobec ziadne auto nezapacilo viac ako 407 len v poslednej dobe VW golfik ten novy...

:xvul mynuly tyzden som bol v banke a ma tam zamietly tak som stvrtok skusil druhu banku a utorokv mi maju dat vediet jak som dopadol... tak drzte palce... :)

Odesláno
Majco407: aj ja verim ze sa mi zapaci x pocet aut a budem chcit kupit ale uz vyse rok spekulujem na 407 tak to uz nenecham tak... a za to obdobie sa mi vobec ziadne auto nezapacilo viac ako 407 len v poslednej dobe VW golfik ten novy...

:xvul mynuly tyzden som bol v banke a ma tam zamietly tak som stvrtok skusil druhu banku a utorokv mi maju dat vediet jak som dopadol... tak drzte palce... :)

Tak když tě jedna banka zamítne, tak to asi nebude jen kvůli barvě košile. Asi se jím nelíbíš jako klient. Tak kdyby tě zamítla i další, tak hlavně nechoď pro nějakou nebankovní půjčku :bojim:bojim

Odesláno

Marcel00: preco si myslis?

V prvej banke ma zamietly bo maju podmienku byt min. 4mes zamestnany a 12dni mi chybalo... a v tej druhej maju tiez iste podmienky lenze unich sa da aj po 3 mesiacoch... Z nebankovou pozickou som vobec neratal a ani nemam v plane v ziadnom pripade...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...