Zdenda-406 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Tak krátká hadička je vyměněna. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Ahoj no měl jsem neutrál cca 5 minut a nic jsem neviděl tak snad jo,ale našel jsem přo tom koukání další hadičku naprasklou,ale z ty zazrčně nic neteče což je mě divný protožeje naprasklá docela dost,jak je za regulátorem ta ohnutá hadička co ji držejí svorký tak ny ty hadičce špunt a do něj vede další hadička no a ta je prasklá ale asi je praskla pravě v tom čudlu jenže nevím jestli tím protýka benzín. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Ta hahadička co je dost prasklá je ta zelená šipka na levo,ale problem je že je asi dost slouhá takže nevím jak s tou vyměnou. Jinak jsem použil fotku od Radka tak doufám že mu to nebude vadit,a jestli ano tak se mu předem omlouvám,ale z tý fotky jsou ty hadičky právě pěkně vidět. [upravil dne 21.2.2011 14:00 Zdenda-406] Citovat
Ferry Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 ty hadicky mam asi dve navic, podivam se po nich v jakym jsou stavu, kdybys chtel Citovat
Zdenda-406 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 ferry mě jde o tu hadičku co je ta zelená šipka nalevo.ona je dlouhá a hlavně nevím kam vede.ale ona je prasklá na tom čudlu co se do ni strká.Nestačilo by uříznout a znovu nasadit???Nebo jak myslíš??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.