Saaw Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Zdravim. Neviem presne identifikovat ci z laveho predneho alebo laveho zadneho kolesa (brzdy) sa ozyva prerusovane skripanie. Je to taky zvuk ako ked by bola pokrivena kotucovka vpredu a otacanim sa drie kov o kov. Je to prerusovane a zrychluje a spomaluje to podla rychlosti jazdy. Ten zvuk sa trochu podoba zvuku ako ked ide elektricka (tramvaj) cez obluk a drie kolesom o kolajnicu. Ale je to prerusovane tym ako sa koleso otaca. Najpr to robilo len slabo, ale dnes uz je to dost intenzivne. Kym idem rovno tak vacsinou v pohode, nerobi to. Ak ale prudsie zatocim niekam, tak to zacne robit a robi to potom i ked idem rovno ale ked zabacam. Pri vyssich rychlostiach to prehlusi hluk auta ale ked idem pomaly tak je to dost pocut a hlavne sa hanbim ked idem pomaly popri skupinke ludi kedze to je dost intenzivne pocut hlavne zvonku. Ked mierne pristupim brzdu tak to prestane, ked ju pustim tak to niekedy prestane, niekedy nie. Zacalo to robit odkedy mi prezuvali za zimne gumy. Skusal som aj riadne prislapnut brzdy ci to nemoze byt nejaka spinka ale nic. Brzdy mi pridu v pohode, na prvej STK v lete mi povedali ze brzdy ma to auto lepsie ako mnoho novych aut.. Ucinnost brzd to neovplyvnuje, ide mi len o ten neprijemny a trapny zvuk.. Viete poradit co to moze byt? Dakujem Este otazka trochu od temy brzdy.. Ked sedim v aute s klucom v zapalovani, ale motor vypnuty a po dlhsej dobe (10min?) prepnem kluc do do dalsej polohy, ozve sa nieco ako \"gong\". Ked mam vybraty kluc, vlozim a prepnem do dalsej polohy, nerobi to. Len ked mam kluc v zapalovani dlhsiu dobu. Zaujimalo by ma co ten gong signalizuje.. Ď. [upravil dne 18/2/11 20:55 Saaw] Citovat
Blue Thunder Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Mrkni na destičky...ten gong nevím. Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Sundej kolo a zkontroluj kde a co dře. Ten gong se řešil tady - Citovat
Tommy002 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Gong řešen viz jiné téma...Stačí hledat Jinak myslím, že se nakonec dořešilo, že to je oznámení nízkého stavu baterie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.