fitsport Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Šalda,velmi pěkný Partner .Tak nablejskanýho ho asi nikdy mit nebudu:myslim Citovat
fitsport Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 tigertec ,též tě tu zdravim Jinak v lomnici mam i srejdu a pak,že ten svět je velkej Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 fitsport, díky, ale už na fotkách moc nablejskanej není, mezitím totiž stačilo pršet:D Chcu koupit nějakou leštičku, to pak bude lesk jak blesk:D A Ty ho máš na fotce taky pěkně nablýskanýho;) Citovat
fitsport Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Šaldo - to bude jen tim odrazem slunce.Mam ho na práci a né na okrasu víš :DTak až bude vyleštěn,tak tu hoď foto Citovat
Šalda Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 fitsport, já ho mám taky na práci, už mě toho za ty dva měsíce odvezl tolik jako 406 combi za celej rok:D:D Zase leštit budu asi až na podzim:myslim Citovat
Jollycz Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Šalda,velmi pěkný Partner .Tak nablejskanýho ho asi nikdy mit nebudu:myslim Jo, prosklená střecha je. Vedle \"okrasy\" je to pro nás i dost praktický. Děti mají zastrkaný všechny potřeby kam se podíváš. Prostě 100% rodinná záležitost. Foto dokládá. Citovat
Jollycz Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Ups, trochu jsem se překlikl, promiň fitsport, mělo to být pro Šaldu. Jak se teda jezdí s 4x4 v terénu a co spotřeba? Citovat
fitsport Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 v poho Jolly Takovýho krasavce:o,jako ty tedy nemám ale ve využití,má větčí záběr:D.No pohon 4X4 má něco do sebe ,to musím uznat.jinak když ten můj Parťák váží 1910kg a tedy 2t jezdí skoro vždy ...spotřeba něco přes 7l.Žádná sláva ale na tu váhu to de )S tim 2.0HDI si to troufne i 190km/h sic v zatáčkách malinko náklon(je 35cm zvednutý) ale hned se váhou srovná.Mam ho rok a na práci je to fajn Parťák Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 fitsport, nádhera, ta prosklená střecha, a toho úložnýho prostoru, tam by se dalo věcí, ani bych je pak nemohl najít A nevrže to?? Vím že u starších jako mám já, to docela vrzalo, skřípalo a podobně Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Šalda: vrže doslova všechno. Nemám prosklení jako fitsport, ale zvuky a pazvuky se linou z každého koutu. Hlavně v zimě je to žůžo. Nicméně mám r.v.09 a najeto přes 70tis. Třeba to soudruzi u mladších modelů udělali lépe a dali si záležet . . . Citovat
tigertec Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Tak jsem za Partnera zapřáhl vozík:-) Váží necelou tunu a autu se moc nechtělo.. Citovat
Šalda Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 tigertec, tak to je pořádnej vozík Na tohle už musíš mít řidičák na E, nebo se mýlím?? Myslím že pokud vozík 2 nápravy, že už musí být E, právě jsem o něm přemýšlel že si ho udělám, když už jsem dělal to C, ale nakonec jsem byl rád, že mám aspoň to C:D Honzo, opravdu toho vrže hodně? Mě v autě nevrže nic, a to mám starou pixlu:myslim Citovat
tigertec Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 tigertec, tak to je pořádnej vozík Na tohle už musíš mít řidičák na E, nebo se mýlím?? Myslím že pokud vozík 2 nápravy, že už musí být E, právě jsem o něm přemýšlel že si ho udělám, když už jsem dělal to C, ale nakonec jsem byl rád, že mám aspoň to C:D Honzo, opravdu toho vrže hodně? Mě v autě nevrže nic, a to mám starou pixlu:myslim Máš pravdu potřebuješ E.Tuším,že to je nad 750 kg. Já mam C+E a k tomu automaticky do řidičáku zapíšou B+E. Akorát moje 1,6 je na takovej vozík slabá Citovat
Martinsk Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Ja som za svojim partnerom ťahal tiež taký veľký vozík, a možno aj väčší [upravil dne 31/5/12 12:13 od Martinsk] Citovat
sirdik Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Ja som za svojim partnerom ťahal tiež taký veľký vozík, a možno aj väčší [upravil dne 31/5/12 12:13 od Martinsk] Ty v*le! Tak to už je trošku moc ne? Citovat
Honza z Nera Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Cože Pokud bych to dal za své, tak těch 75koní přetrhnu vejpůl i s autem Šalda: nevím jak ostatní a je také fakt, že auto bylo bouchlé, ale asi nejhorší je to v prostoru za palubní deskou kde máš pocit, že mlátí plast o plast. Hlavně pražská dlažba tomu dává co proto. Starý parťák prý nebyl pohodlný na dlouhé cestování, ale kvalita zpracování byla lepší. Řekl bych, že nový Partner - Berlingo si to pěkně otočil. Citovat
Martinsk Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Ten vozík má ložnú plochu 1800x5200mm Citovat
tigertec Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 MartinSk- tak takovej vozík by se mi občas hodil:D Ten kterej si pujcuju má ložnou plochu 3,4 m a ted jsem vezl bránu do zinkovny dlouhou 6 m:) na fotkách to ani tak nepřijde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.