Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fitsport, díky, ale už na fotkách moc nablejskanej není, mezitím totiž stačilo pršet:D

Chcu koupit nějakou leštičku, to pak bude lesk jak blesk:D

A Ty ho máš na fotce taky pěkně nablýskanýho;)

Odesláno
Šalda,velmi pěkný Partner :potlesk.Tak nablejskanýho ho asi nikdy mit nebudu:myslim

Jo, prosklená střecha je. Vedle \"okrasy\" je to pro nás i dost praktický. Děti mají zastrkaný všechny potřeby kam se podíváš. Prostě 100% rodinná záležitost. Foto dokládá.

post-34143-14109624580422_thumb.jpg

Odesláno

v poho Jolly :)

Takovýho krasavce:o,jako ty tedy nemám ale ve využití,má větčí záběr:D.No pohon 4X4 má něco do sebe ,to musím uznat.jinak když ten můj Parťák váží 1910kg a tedy 2t jezdí skoro vždy ...spotřeba něco přes 7l.Žádná sláva ale na tu váhu to de :))S tim 2.0HDI si to troufne i 190km/h sic v zatáčkách malinko náklon(je 35cm zvednutý) ale hned se váhou srovná.Mam ho rok a na práci je to fajn Parťák :potlesk

Odesláno

fitsport, nádhera, ta prosklená střecha, a toho úložnýho prostoru, tam by se dalo věcí, ani bych je pak nemohl najít :D

A nevrže to?? Vím že u starších jako mám já, to docela vrzalo, skřípalo a podobně:myslim

Odesláno

Šalda: vrže doslova všechno. Nemám prosklení jako fitsport, ale zvuky a pazvuky se linou z každého koutu. Hlavně v zimě je to žůžo. Nicméně mám r.v.09 a najeto přes 70tis. Třeba to soudruzi u mladších modelů udělali lépe a dali si záležet . . .

Odesláno

tigertec, tak to je pořádnej vozík :D

Na tohle už musíš mít řidičák na E, nebo se mýlím?? Myslím že pokud vozík 2 nápravy, že už musí být E, právě jsem o něm přemýšlel že si ho udělám, když už jsem dělal to C, ale nakonec jsem byl rád, že mám aspoň to C:D

Honzo, opravdu toho vrže hodně? Mě v autě nevrže nic, a to mám starou pixlu:myslim

Odesláno
tigertec, tak to je pořádnej vozík :D

Na tohle už musíš mít řidičák na E, nebo se mýlím?? Myslím že pokud vozík 2 nápravy, že už musí být E, právě jsem o něm přemýšlel že si ho udělám, když už jsem dělal to C, ale nakonec jsem byl rád, že mám aspoň to C:D

Honzo, opravdu toho vrže hodně? Mě v autě nevrže nic, a to mám starou pixlu:myslim

Máš pravdu potřebuješ E.Tuším,že to je nad 750 kg. Já mam C+E a k tomu automaticky do řidičáku zapíšou B+E.

Akorát moje 1,6 je na takovej vozík slabá :(

Odesláno
Ja som za svojim partnerom ťahal tiež taký veľký vozík, a možno aj väčší :D

[upravil dne 31/5/12 12:13 od Martinsk]

Ty v*le! Tak to už je trošku moc ne? :mrk

Odesláno

Cože :o Pokud bych to dal za své, tak těch 75koní přetrhnu vejpůl i s autem :D

Šalda: nevím jak ostatní a je také fakt, že auto bylo bouchlé, ale asi nejhorší je to v prostoru za palubní deskou kde máš pocit, že mlátí plast o plast. Hlavně pražská dlažba tomu dává co proto. Starý parťák prý nebyl pohodlný na dlouhé cestování, ale kvalita zpracování byla lepší. Řekl bych, že nový Partner - Berlingo si to pěkně otočil.

• O 4 týdny později...
Odesláno

MartinSk- tak takovej vozík by se mi občas hodil:D

Ten kterej si pujcuju má ložnou plochu 3,4 m a ted jsem vezl bránu do zinkovny dlouhou 6 m:) na fotkách to ani tak nepřijde...

post-41085-14109625282637_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...