Brian Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 chtel bych se zeptat jak demontuju budiky z 405? musim oddelat volant? prestal mi svitit pulka budiku co ukazuje rychlost co tam patri za zarovky? diky Citovat
Kloub Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 volant musí jít ven i okolní plasty kolem páček stěračů/blinkrů. pak tam máš par torxů. žárovky tam jsou obyč paticové ale jediný problém je dat zpátky náhon tachometru do budíku. je tu pár šikovných návodu jak to vše udělat. hledej článek změna podsvícení budíku new model Citovat
Brian Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 ja tam mam jeste mensi volant nez je origo tak by to nemelo vadit! Citovat
Brian Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 mam novej model a jakej je ten problem s nahonem tachometru? Citovat
Maverick Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Na novym modelu se vůbec volant sundavat nemusí. Chce to jen trošičku zručnosti. Stačí odendat plasty okolo volantu, ten si spustit dolu a sundat páčky pod valentem. Každou drží dva torxy. Budíky jsou pak přišroubovaný třeba torxama. Dva jsou dole a jeden uprostřed nahoře. Potom budíky povytáhnout, prostrčit ruku a odpojit konektory. Bacha, drží je platové pacičky ve středu konektorů. Osvědčil se mi postup začít z jedné strany a po každém odpojeném konektoru budíky pomalu povytahovat. Zpětná montáž je stejná, jen aby jsi trefil náhon, je potřeba budíky naklonit tak, aby spodek byl blíže palubce, rovnoměrně vracet a nakonec zacvaknout nahoře. Když to budeš dělat po dvacátý jako já, tak už ti to půjde samo;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.