Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte peugeoťaci,

mám taký problém. Na Peugeote 206 r.v. 2004 1,4 55kW motor KFW som ráno nenaštartoval motor. Diagnostika hlási - BSI nekomunikuje s RJ motora. Skúšal som všetko možné ale oživiť RJ sa mi nepodarilo. Auto nemá ABS. Hľadám multifunkčné rele ale neviem ho nájsť. Poraďte kde môže byť chyba.

Za rady ďakujem

Odesláno

Áno, problém je v tom, že neviem kde sa nachádza multifunkčné rele. U 306 je hneď za baterkou ale tu ho nevidím. Nevie niekto poradiť kde ho hľadať?

Odesláno

Straki007, znovu som skontroloval palubnú dosku. Po zapnutí kľúčika sa kontrolka diagnostiky nerozsvieti. To rele som hľadal ale nenachádza sa ani za AKB, ani pri LP svetle ani pod ECU. Vieš poradiť kde ďalej hľadať ? Na RJ motora neviem namerať +.

Odesláno

A co pojistky, když nemůžeš naměřit + na ŘJ motoru? Měla by to být pojistka F3 a F8 v motorovém prostoru.

[upravil dne 18/2/11 13:50 HonzaZ]

[upravil dne 18/2/11 13:58 HonzaZ]

[upravil dne 18/2/11 13:59 HonzaZ]

Odesláno

Hm

Honzik se snazi:D:D:D

Mely by jsi mit Sagem S2000 ecu coz odpovida napajeni od pojistky F4 v BSM zeleny konktor 12 pin a jde na ECU B4 48 pinovy hnedy:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Jeste zeme.

L4 a M4 na 48 pinovem hnedem..

Taky nejsem neomylny a HonzaZ muze mit pravdu:D

Uz koncim dnes v praci a jdu delat neco uzitecne tak mozna nevidim dobre.

ALE ZKUS TO A UVIDIS

Odesláno

Nejspíš bude mít pravdu straki. Já to hledal jenom v návodu k obsluze. V práci nemám dokumentaci. Hlavně šlo o to prověřit napájení, než se bude bádat dále.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...