Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podla toho ktora guma(cap) na ramene nakolko su tam tri capy a dva z nich sa daju vylisovat a ten co je pri kolese nie. tam pomoze len vymena celeho ramena. Pretazil si a zostali v A? Ak mas najazdenych aspon 150 tisic km tak zadna naprava urcite potrebuje repas (Hlavne ak hovoris ze su v A)

Odesláno

je to ten najvzdialenejsi cap na ramene od kolesa - zadný, na internete som nasiel náhradne capy ALE neviem od ktorého výrobcu vybrat a hlavne ci sa to vobec oplatí :myslim s robotou nie je problem, ale nechce sa mi to potom opet po 25000 km rozoberat ...

zadna náprava - najazdene 197... km - neviem co vsetko sa repasuje na zadnej náprave, ale kolesá nemajú volu, brzdy v poriadku, tlmice nedavno menené. Neviem príst na to co sposobuje to buchanie.

Odesláno

Bouchání dělá náprava.. repas zpočívá ve výměně 2 ložisek, vyvložkování ramene a výměně čepu na každé straně...

Odesláno
Bouchání dělá náprava.. repas zpočívá ve výměně 2 ložisek, vyvložkování ramene a výměně čepu na každé straně...
To vyvlozkovanie nemusi byt pokial je rameno v poriadku resp. pokial sa gulicky nepredrali az von z obalu ak tam este nejake su.
Odesláno
je to ten najvzdialenejsi cap na ramene od kolesa - zadný, na internete som nasiel náhradne capy ALE neviem od ktorého výrobcu vybrat a hlavne ci sa to vobec oplatí :myslim s robotou nie je problem, ale nechce sa mi to potom opet po 25000 km rozoberat ...

zadna náprava - najazdene 197... km - neviem co vsetko sa repasuje na zadnej náprave, ale kolesá nemajú volu, brzdy v poriadku, tlmice nedavno menené. Neviem príst na to co sposobuje to buchanie.

A to si ako zistil ze nemaju volu? Si ho dal na zdvihak a hybal s nim? takto zistis max zle loziska a nie pokazenu zadnu napravu, dobre to je vidiet ak pojdes za autom a niekto pojde cez nejake tie hrbolce(aspon v 80km/h) alebo jamky vtedy to je vidiet ze koleso/kolesa lietaju kade tade.
  • O 2 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

AHoj,

mne pri rozjazde a natoceni volantu/kolesa dolava bucha nieco dolu... Asi ide o prednu napravu, lebo mi to aj v servise vraveli, ze ju treba menit.

Tlmice mam sportove/nove, co vsetko ostatne treba menit?

Vdacno

Odesláno

No v najcastejsich pripadoch je to spodne rameno, ale ak si v poslednom case nemenil ani capy riadenia daj aj tie a daj spravit po vymene geometriu. A este tycky stabilizatoru sa casto menia.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdar pežoťáci,

po dlhšej dobe a dalšej porcii kilometrov sa podvozok začal opäť ozývať, takže vymenené zvyšné predné rameno (zadný silenblok sa da v rukach kývať, španieli tie ramená nevedia vyrobiť, jedno po 15.000 km a druhé po 30.000 km zničené ... ), stabilizačná tyčka (taktiež už vymlátený čap) - t.j. predná náprava je už komplet od výrobcu Meyle HD (snáď vydrží viacej km :mrk )a keďže zadna náprava trieskala a poskakovala na ceste ako zdutá koza a na tachometri 220000 km, dal som opravu spraviť firme Autochodura Havirov. Troška Vám musím závidieť takýto servis ... technik si ma zavolal keď to mal rozobrate, ukazal čo je chybne, potom ma opäť zavolal ukazal mi ako to je opravene a až potom to začal spätne montovať na auto. Po opravení a zhotovení geometrie ma zobral na skušobnu jazdu - proste úplna spokojenosť z mojej strany. Takže už to netrieska, neskáče a ani neťahá do strany  :D   po ďalšej porcii km doplním či spokojenosť pretrváva. :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...