dusanlm Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Mám jednoduchú otázku. Po oprave origo autorádia (odlaďoval sa tuner) som dal v servise prihlásiť rádio. Mechanik, nie veľmi zručný to robil asi pol hodiny. Výsledok jeho práce je taký, že rádio síce hrá, ale len predné reproduktory. Je nejaká možnosť nejakej nápravy? Vlastne lepšia by asi bola otázka, či originál rádio má koncový zosilňovač aj na zadné reproduktory. Skúšal som audio nastavenie, ale na dispeji som nevidel možnosť nastavenia hlasitosti zadných repro. Za radu dík. Citovat
ferrari Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 A tak preboha 406 Coupe musí mať výstupy aj na zadné repro ;-) a hádam tam aj má repro ;-) ...a niekedy to už hralo? Či nevieš? Možno aj niekto vybral reproduktory? Aká je história? Citovat
dusanlm Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 A tak preboha 406 Coupe musí mať výstupy aj na zadné repro ;-) a hádam tam aj má repro ;-) ...a niekedy to už hralo? Či nevieš? Možno aj niekto vybral reproduktory? Aká je história? Reproduktory to má a aj hrali. Len mám podozrenie na korektné prihlásenie rádia v servise. Mechanik mi tvrdil, že je to rádio z 307, čo je totálna blbosť. Citovat
ferrari Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Možno by pomohlo, keby sem dáš fotku a typ rádia... Citovat
dusanlm Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Tak sa mi nepodarilo pripojiť sem nejaké foto. Rádio je pôvodné, podľa nápisu nad štrbinou pre zasunutie CD je to Clarion typ pravdepodobne RD2. Ovládanie aj pod volantom. Zarážajúce je, že mi vôbec v ponuke nastavenia zvuku neponúkne funkciu FAD. Je samozrejmé, že zadné reprá sú zapojené. Auto je rok výroby 2001, benzín 2litre, 100kW, automat, výbava v koži ful bez tempomatu. [upravil dne 17/2/11 11:32 dusanlm] Citovat
SB113 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Bol to neschopný mechanik, repraky je treba naprogramovať pomocou diagnostiky Citovat
dusanlm Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 A prečo sa ti to nepodarilo? Skúsil som to a nešlo to. Nemal som toľko času aby som sa stým dlhšie hral. [upravil dne 18/2/11 09:11 dusanlm] Citovat
ferrari Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Ale veď v poli odpovedať máš priamo priestor na vloženie fotky (dole): Citovat
dusanlm Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 Tak už som sa k tomu dostal. Pri posielní foto som si nevšimol limit veľkosti. V prílohe je náprava. Nefunkčnosť zadných reprákov asi bude spôsobená tým čo spomina SB113. Citovat
dusanlm Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 Tak som bol v servise v PD a všetko je už OK. Základný problém bol v nesprávnom prihlásení rádia. Stačilo pár minút práce s diagnostikou a znalosť problematiky. Rádio nastavené tak ako má byť a všetky repráky hrajú. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.