Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jednoduchú otázku.

Po oprave origo autorádia (odlaďoval sa tuner) som dal v servise prihlásiť rádio. Mechanik, nie veľmi zručný to robil asi pol hodiny.

Výsledok jeho práce je taký, že rádio síce hrá, ale len predné reproduktory.

Je nejaká možnosť nejakej nápravy?

Vlastne lepšia by asi bola otázka, či originál rádio má koncový zosilňovač aj na zadné reproduktory.

Skúšal som audio nastavenie, ale na dispeji som nevidel možnosť nastavenia hlasitosti zadných repro.

Za radu dík.

Odesláno

A tak preboha 406 Coupe musí mať výstupy aj na zadné repro ;-) a hádam tam aj má repro ;-) ...a niekedy to už hralo? Či nevieš? Možno aj niekto vybral reproduktory? Aká je história?

Odesláno
A tak preboha 406 Coupe musí mať výstupy aj na zadné repro ;-) a hádam tam aj má repro ;-) ...a niekedy to už hralo? Či nevieš? Možno aj niekto vybral reproduktory? Aká je história?

Reproduktory to má a aj hrali. Len mám podozrenie na korektné prihlásenie rádia v servise. Mechanik mi tvrdil, že je to rádio z 307, čo je totálna blbosť.

Odesláno

Tak sa mi nepodarilo pripojiť sem nejaké foto.

Rádio je pôvodné, podľa nápisu nad štrbinou pre zasunutie CD je to Clarion typ pravdepodobne RD2. Ovládanie aj pod volantom.

Zarážajúce je, že mi vôbec v ponuke nastavenia zvuku neponúkne funkciu FAD. Je samozrejmé, že zadné reprá sú zapojené.

Auto je rok výroby 2001, benzín 2litre, 100kW, automat, výbava v koži ful bez tempomatu.

[upravil dne 17/2/11 11:32 dusanlm]

Odesláno
A prečo sa ti to nepodarilo?

Skúsil som to a nešlo to. Nemal som toľko času aby som sa stým dlhšie hral.

[upravil dne 18/2/11 09:11 dusanlm]

Odesláno

Tak už som sa k tomu dostal. Pri posielní foto som si nevšimol limit veľkosti. V prílohe je náprava.

Nefunkčnosť zadných reprákov asi bude spôsobená tým čo spomina SB113.

post-34737-14109615674413_thumb.jpg

Odesláno

Tak som bol v servise v PD a všetko je už OK.

Základný problém bol v nesprávnom prihlásení rádia. Stačilo pár minút práce s diagnostikou a znalosť problematiky.

Rádio nastavené tak ako má byť a všetky repráky hrajú.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...