xcaesar Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Zdravím, mám na Vás všechny zajímavej dotaz. Poslední dobou mi přijde, že mi Peugeot zvukem motoru připomíná spíše motor na elektrickou energii nez jednotku pohanenou dieselem:( Je to spis takove kviceni. Je to i tezke popsat, ale treba podle te charakteristiky nekdo vytusi, co mam na mysli, a cim to tedy muze byt. Pozoruji i zvlastni prodlevu pri seslapnuti/povoleni plynoveho pedalu. Otacky stoupaji/klesaji velmi pomalu a jak jsem jiz psal z chvilkovou prodlevou. díky za tipy a at to neni moc drahy:) Citovat
godzila.01 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Zkus ten zvuk nahrát a někam hodit, aby si to mohl někdo poslechnout... Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 nahrávka do 250kb sa ti zmestí aj sem na fórum. Citovat
omegaalfa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 mám to taky a myslím že to je turbo....ale jinak jede auto normálně. Máš vstrikování siemens nebo bosch - to by mělo souviset s tou prodlevou a kolik máš najeto ? Citovat
xcaesar Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Je to P307 2.0HDi 66kW RV 2002 se vstrikovanim Siemens...večer jsem zkusim hodit audio zaznam...zatim diky Citovat
Guest Brendik Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ahojte a nemôže to byť alternátorom ja som mal tiež taký problém dal som si vyčistiť alternátor a vymeniť aj ložiská v alternátore a už mi to nehučí.Pritom vyzerlo že starím ložiskám nič nieje oprava ma vyšla na 35 eur. Citovat
omegaalfa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 pokud más siemens tak ta prodleva je normální....je to skoro ve všech testech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.