SonX Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 No inac ta nafta moze byt aj pravda tankujem na jednej resp. dvoch pumpach pravidelne len akurat pred touto situaciou som tankoval na OMV -auke a stalo sa toto uvidime ostalo mi cca 12 l a dotankoval som uzz novu na dalsi krat dam daku tu premiuvu a hadam to bude OK Citovat
andy 3823 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 ..určite by som skúsil aj pridávať aditíva do nafty. Mne sa osvedčilo. Citovat
patko79 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 tak neviem, ja tankujem shell a OMV tak nastriedačku a nikdy som nezaznamenal žiaden rozdiel ani čo sa týka spotreby ani výkonu. Prémiovku tankujem raz , možno dvakrát do roka, keď sú tuhšie mrazy. Vždy však dávam aditívum, čo si do nádrže nedáš, to nemáš istotu, že to tam pumpár dal:aut Citovat
SonX Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 pravda pravda Ono to nieje len otom u ktorej znacky tankujes (shell OMV slovnaft ...) ale otom aký ludia danú pumpu obhospodarujú Citovat
Marcel00 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 presne ako hovori SonX a co sa znacky tyka (Shell, OMV, Slovnaft) je uplne jedno kde to u akej znacky natankujes, nakolko zakladny produkt teda neaditivovany predajcom pochadza priamo zo Slovnaftu to znamena ze Slovnaft paliva dodava vsetkym znackam pump, ktore si sam predajca resp znacka aditivuje vlastnymi prisadami. Jedine premiove paliva su dovezene z vonka... A preto nie nadarmo sa hovori ze tie zapadne paliva su kvalitnejsie prave vdaka Arabskej rope ako tie nase z ruskej ropy s obsahom siry, ktora ani zdaleka nasim ropakom neprospieva. paliva zo statnych hmotnach rezerv, kde sa paliva obmienaju za novsie a tie starsie idu do obehu... ako v tom filme \"Snezenky a machri\"... \"přece se to nevyhodí\" to len aby ste boli v obraze ako to na slovensku chodi...Clanok citaj tu... [upravil dne 16/2/11 08:16 Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.