Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pohodlný nepohodlný...spíš budou ty kola zachvilku i omlácené od českých velkých obrubníků...45 tě s tím moc nezachrání...

[upravil dne 12.2.2011 21:11 John_Ice]

Odesláno

Nevím no, ty kola se k tomu nehodí, ale každej má jinej vkus ... :)

Co se týká kol, já tam tetko dal 16\" a jsem spokojen, mají větší profil a oproti těm 17\" co jsem tam měl je to blaho, i když to pořád na těch našich silnicích dost bouchá ....

Odesláno

mám taky 225/45/18 a je to šílený, je cejtit každá menší nerovnost. doufám že na to dostanu 225/55/18 když ne tak aspoň 225/50/18. mám s čím rovnat předtím sem měl 225/5O/17 a bylo to o dost lepší na starý 607 jsem měl 225/55/16 a to bylo úplně super, jako loď ale bohužel 16tky mi tam nejdou

Odesláno
Kola dělají auto!!!!!!!!......nedokážu si představit na takovém autě 16\":roker

to joo, ale na tak nízkém profilu je 607ma žebřiňák...:D

ale je to tvoje auto...

Odesláno

Fakt pěkný, mě se to líbí...i ty kola se k tomu hodějí... A co se týče pmeu, tak já jsem jezdil na 245/45 R17 a zas takovej \"kostitřas\" to nebyl...spíš jsem si užíval, jak to auto v zatáčkách sedí. :super

Odesláno

Zdavím všechny 607,tento web je určitě užitečný,dají se tady sehnat užitečné rady a zajmavosti k našim miláčkum........ještě musím zaplatit členský příspěvek a budu váš.......přeji všem jen to nej.....čaues Hanz..;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...