Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, řeším 2 důležitý věci co se týče audia...

1) nefunguje mi CD changer... respektive funguje, dám cdčka, prolistuje všech 6 slotů ale na rádiu když dám src (Philips 4050) tak to nic nedělá... dočetl jsem se tu že by se to mělo povolovat na diagnostice ale mám za to že je to tam z výroby (bohužel ted nemám u sebe vinko jinak bych ho sem dal aby jste mi to zjistili :))

edit: dle vinka je cd měnič už od výroby :)

2) koupil jsem aktivní subwoofer FLI Trap 10 Active (aktivní = se zesilovačem) a přemýšlím jak ho napojit... jde mi hlavně o napájení jestli když ho budu mít v kufru mám natahovat nový kabely nebo by stačilo píchnout to na CD měnič...

a pak taky na které repro to napojit protože to rádio asi výstup na sub nemá tak jedině odpojit zadek repra, nebo krajní možnost dát to paralelně na jeden ze zadních :)

předem díky za odpovědi a postřehy :cool:

[upravil dne 12/2/11 19:40 Vito406]

Odesláno

Fli 10 active natahni napajení od baterky a kostru dej nekde v kufru na kostrici bod, a pak nahazování asi nejlíp ze spínanyho. jeste by jsi mel mit v balení konektor primo pro vstup z reproduktoru takovej bilej placatej a 4 draty z toho vedou to normalne napojis na draty co jdou k repro ma to dost velkej odpor a radio to nijak nezatizi. Jen se obavám že tenhle basák ve 406ce moc nezahraje

Odesláno

tý elektrice moc nerozumím takže pro upřesnění

-> stačí natáhnout + od baterky a - dát někde na kostru (na plechy) ?

->nahazování ze spínanýho myslíš že se to zapne po otočení klíčkem?

->ten bílej konektor mám ale nepochopil jsem jak jsi to myslel, co kam zapojit...

edit: konektor už chápu zapojují se na to oba zadní repráky například...

edit2: první bod jsem už taky pochopil :D

[upravil dne 12/2/11 20:36 Vito406]

[upravil dne 12/2/11 20:37 Vito406]

Odesláno

repraky nechas zapojene jak jsou jen se k nim pripichnes.

jo stací plus od baterky a minus nekde v kufru pod sroubek ke kterymu vedou kostry.

spínanej přesně jak pises v balení maš modrej drát ale v manualu by jsi mel mit docela dobré schema. Pokud jsi to koupil v meteoru nebo u syslu, tak jsem ten manual delal ja

Odesláno

bohužel z druhý ruky bez manuálu... nemáš to schéma někde? :) by bylo asi nejjednodušší... protože nevím na co to připojit aby to šlo po otočení klíčkem tak jestli je tam nějakej zlepšovák než to připojovat třebas k rádiu nebo tak...

ještě by mě zajímalo ten prostřední v bílým konektoru je taky zem?

edit: tak jsem našel nějakej manuál anglicky... ten modrej je teda na to remote a připojuje se to někam ke spínací skřínce?

[upravil dne 12/2/11 20:48 Vito406]

Odesláno

ten remote by mel byt spravne pripojenej k radiu na ovladani zesilovace - el. anteny ale myslim ze origo radio to nema, proto pisu dat na spinanej od klicku. Jo a jeste jak to budes mit zapojene tak na zesu vsechno uplne stahni fregvenci dej tak neco pod pulku, zesil radio na max co to budes poustet vlez do kufru a pomalu pridavej basaku az zacne limitovat tak ho trochu stahni jinak ho v tom sedanu odpalis

Odesláno

nevite jakym konektorem se pripojuje CD changer? koupil jsem adapter s cteckou USB flash disku/SD karet (ma se zapojovat misto changeru) a ted nevim jestli budu muset vybrat radio a pripojit jej tam, nebo jestli by sel v kufru odpojit CD changer a mit jej tam. adapter ma tenhle konektor:

post-973-14109615694238_thumb.jpg

Odesláno
musis vytahnout radio nic na tom neni jen si sezen 2 hrebiky co pasujou do tech der pokud nebudes mit hrebik tak staci spejle ale opatrne at se ti nezalomi

diky! o vikendu se k tomu snad dostanu, jsem zvedav jestli vse pofachci jak ma. :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
nevite jakym konektorem se pripojuje CD changer? koupil jsem adapter s cteckou USB flash disku/SD karet (ma se zapojovat misto changeru) a ted nevim jestli budu muset vybrat radio a pripojit jej tam, nebo jestli by sel v kufru odpojit CD changer a mit jej tam. adapter ma tenhle konektor:

muzu se zeptat, kde se da ten adapter sehnat? diky!
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám dotaz, koupil jsem changer i s kabelem. je to na 406 starý model, rádio philips 4050, changer philips DC022.

Kabel jsem zapojil, vložil jsem cd, changer naběhl, na display rádia psalo cd load, ale po chvíli napsalo CD error a rádio se přeplo na rádio.

zkoušel jsem originál i vypalované CD, dal jsem tam všech 6 CD a dělá to furt to samé.

nenapadá vás co s tím?

zkusím ještě odpojit baterku jak psal Vito406, že to pomohlo...

díky za nápady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...