chauffeur Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Ako vám funguje prehrávanie z USB kľúča? Mne to ide iba vtedy, keď tam mám málo skladieb. Napríklad 3 alebo 6 a tak. Včera som tam mal 15 a načítavalo to dlho, dlho, dlho a nakoniec to napísalo chybu USB. Najprv sa mi to stalo pri 200 skladbách, to som ešte chápal. Ale toto je už nepríjemné. Neviem ako sa to rádio presne volá, obrazovka malá oranžová, AUX, CD MP3 a USB zásuvka v schránke medzi sedadlami. Citovat
cogina Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 My máme tu obrazovku C a vše nám funguje, \"flešky\" úplně v pohodě, už jsem jich vyzkoušela několik a hrály všechny. Ať už tam bylo hodně či málo písniček. Citovat
P607Olda Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Já jsem tam měl 30 a pak 74 písniček, vše bez problémů. Možná máš nějakou vadu ve flashce. Častěji hraju z mobilu přes Bluetooth. Citovat
chauffeur Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Zaujímavé...ten kľúč dnes už vôbec v aute nefungoval, ale na PC ide normálne. Skúsim iný a dúfam, že chyba nebude v aute. Citovat
P607Olda Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Podívej se, jestli nemáš moc dlouhé názvy, anebo diakritiku v názvech. Názvy písní v portugalštině (Brazílie) mi nebere ani PC. Anebo přemaž flashku a soubory nahrej jen v jedné úrovni adresáře. Citovat
chauffeur Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Díky, skúsim. Chyba možno bude v tom id3 tagu, keďže názov albumu sa skladá zo 14 slov. Citovat
chauffeur Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Problém bol v id3 tagu, po odstránení ide normálne. Hoci mohli to dať ako ignore v prípade dlhého názvu a normálne nechať prehrať skladbu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.